Baner
Baner

Sport

Sređeni tereni u OŠ „Isidora Sekulić”

Izvor: Radio Pančevo, 20.11.2014.

Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu nastavio je sa akcijom opremanja sportskih terena po školama na teritoriji Pančeva i naseljenih mesta. U Osnovnoj školi „Isidora Sekulić” danas je zvanično otvoren tartanski teren za košarku i odbojku, kao i mini pič teren s veštačkom travom.

 

Odbojkašice porazile „Hercegovinu”

Izvor: Radio Pančevo, 17.11.2014.

Odbojkaški klub „013” uspeo je da pobedi juče, u Hali sportova na Strelištu, „Hercegovinu” iz Ravnog Topolovca, u 5. kolu Prve vojvođanske lige za žene, rezultatom 3:0 u setovima. Pančevačke odbojkašice su sada druge na tabeli s 12 bodova. Narednog vikenda u Pančevu će gostovati Zrenjanin, prvoplasirani tim prvenstva.

   

ŽRK savladao „Ravangrad”

Izvor: Radio Pančevo, 17.11.2014.

Ženski rukometni klub Pančevo sinoć je na svom terenu ubedljivo savladao „Ravangrad” iz Sombora u 10. kolu Prve lige, rezultatom 35:21. Pančevke i dalje drže lidersku poziciju s maksimalnim učinkom od 10 pobeda, a u narednom kolu gostuju u Apatinu.

   

„Železničar” igrao nerešeno protiv „Crvene zvezde”

Izvor: Radio Pančevo, 17.11.2014.

Fudbalski klub „Železničar” iz Pančeva juče je igrao nerešeno 1:1, na gostovanju u Ruskom Selu, protiv „Crvene zvezde”, u 14. kolu „Banatske zone”. „Železničar” je trenutno treći na tabeli s 25 bodova, iza vodeće „Kozare”, koja ima 27, i drugoplasirane „Mladosti”, koja ima 26 bodova.

U narednom kolu „Železničar” dočekuje četvrtoplasirani „Proleter” iz Banatskog Karlovca.

   

OKK Beograd porazio „Tamiš”

Izvor: Radio Pančevo, 16.11.2014.

Košarkaši „Tamiša” poraženi su sinoć na svom parketu u derbiju 6. kola Košarkaške lige Srbije od OKK Beograda, rezultatom 82:83. Igrač utakmice bio je član OKK Beograda Vuk Malidžan, koji je postigao 21 poen i ostvario šest skokova i tri asistencije.

U sedmom kolu izabranici Bojana Jovičića gostuju u Kruševcu, gde će odigrati utakmicu sa ekipom „Napretka”. „Tamiš” je trenutno deveti tim na tabeli Košarkaške lige Srbije sa osam bodova.