Baner
Baner

Sport

Vesti iz sporta za 12. april 2015.

Izvor: Radio Pančevo, 12.4.2015.

Rukometaši „Dinama” upisali su novu pobedu sinoć na svom terenu pošto su bili bolji od „Crvene zvezde” iz „Mokrina” rezultatom 30:20. Pančevački rukometaši trenutno zauzimaju osmo mesto sa 14 bodova, a u narednom 17. kolu gostuju u Vrbasu.

***

Ubedljivu pobedu od 4:0 ostvario je Fudbalski klub „Dinamo” juče na Gradskom stadionu protiv „Radničkog” iz Sombora, u 20. kolu Srpske lige, grupa „Vojvodina”. U narednom kolu šampionata, „Dinamo” će gostovati u Beočinu, gde će igrati protiv ekipe „Cementa”. „Dinamo” je, posle 20. kola u Srpskoj ligi, deveti s 27 bodova.

***

Košarkaši „Dinama” pobedili su juče u Hali na Strelištu „Pink” iz Šimanovca, rezultatom 110:39, u 24. kolu Druge regionalne lige sever–jug. „Dinamo” u ovom šampionatu deli prvo mestu sa gradskom rivalom „Kris-krosom” i „Radničkim” iz Kovina. Sve tri ekipe imaju po 37 bodova.

 

 

Rukometaši i fudbaleri dočekuju protivničke ekipe

Izvor: Radio Pančevo, 11.4.2015.

U 20. kolu Srpske lige za fudbalere, grupa „Vojvodina”, FK „Dinamo” će dočekati od 16 sati, na Gradskom stadionu, „Radnički” iz Sombora. FK „Radnički” je trenutno 15. tim na tabeli sa 14 bodova, dok je FK „Dinamo” deseti s 24 boda.

***

Rukometaši „Dinama” dočekuju „Crvenu zvezdu” iz Mokrina, u 16. kolu Super B lige Srbije. Početak susreta je zakazan za 19.30, u Hali sportova na Strelištu. Obe ekipe trenutno imaju po 12 bodova i nalaze se na devetom, odnosno desetom mestu.

 

   

Odbojka: Stojkovićeva u kadetskoj reprezentaciji Srbije

Izvor: Radio Pančevo, 7.4.2015.

Na Evropskom odbojkaškom kadetskom prvenstvu, koje je održano za vikend u bugarskom gradu Plovdivu, reprezentacija Srbije zauzela je drugo mesto izgubivši u finalu od Rusije s 3:2.

U kadetskoj reprezentaciji Srbije nastupila je Tijana Stojković, igračica Ženskog odbojkaškog kluba „Dinamo”. Evropsko srebro je jedan od najvećih uspeha pančevačkog sporta u ekipnim olimpijskim sportovima, navedeno je u saopštenju Ženskog odbojkaškog kluba „Dinamo” Pančevo.

 

   

Odigran derbi između „Železničara” i „Kozare”

 Izvor: Radio Pančevo, 6.4.2015.

Derbi „Banatske zone” za fudbalere odigran je juče u Pančevu na Sportskom centru „Mladost”, između domaćeg „Železničara” i „Kozare” iz Banatskog Velikog Sela, a posle 90 minuta, slavili su gosti rezultatom 2:1.

Nakon 19 odigranih kola, „Kozara” je preuzela prvo mesto i trenutno ima 37 bodova, dok je „Železničar” drugi s 35.

   

U Vojlovici igrali „Mladost” i „Sloga”

 Izvor: Radio Pančevo, 6.4.2015.

U Vojlovici je juče odigrana fudbalska utakmica 19. kola Prve južnobanatske lige, između domaće „Mladosti” i „Sloge” iz Banatskog Novog Sela.

Gosti su uspeli da iznenade i savladaju Vojlovčane rezultatom 1:0.