Baner
Baner

Sport

FK „Mika Antić” na utakmici „Partizana” i „Borca”

Izvor: Radio Pančevo, 6.12.2014.

Petnaestoro dečaka iz FK-a „Mika Antić” iz Pančeva, u nedelju, 7. decembra, imaće čast da izvedu fudbalere „Partizana” na poslednju utakmicu jesenjeg dela prvenstva protiv „Borca” iz Čačka. Utakmica će početi u nedelju, u 15 sati, na stadionu „Partizana”. U saopštenju FK-a „Mika Antić” navodi se da je ovo još jedno priznanje klubu.

 

 

Stotinak mališana završilo obuku „Ja plivam...”

Izvor: Radio Pančevo, 5.12.2014.

Na zatvorenom bazenu JKP-a „Mladost”, član Gradskog veća zadužen za sport Aleksandar Farkaš i svetska prvakinja u plivanju Nađa Higl uručili su diplome deci koja su uspešno savladala program za obuku neplivača „Ja plivam, a ti?”.

   

Zlato i tri srebra za pančevačke strelce

 Izvor: Radio Pančevo, 1.12.2014.

Članovi Streljačke družine „Pančevo 1813” ostvarili su odlične rezultate u trećem kolu Kupa Lige pionira Vojvodine, koje je održano juče u Inđiji.

David Dautović zauzeo je prvo mesto, dok je Marija Aleksić bila druga.

U ekipnoj konkurenciji za muškarce, Pančevci su se okitili srebrom, dok su devojke takođe osvojile srebrnu medalju.

   

„Kosovska Mitrovica” pobedila „Borac”

Izvor: Radio Pančevo, 30.11.2014.

U osmom kolu Prve lige Srbije za odbojkaše, „Kosovska Mitrovica” pobedila je sinoć, u Hali na Strelištu, „Borac” iz Starčeva s 3:1 u setovima.

   

„Vizura” nadjačala „Dinamo”

Izvor: Radio Pančevo, 30.11.2014.

Ženski odbojkaški klub „Dinamo” izgubio je u sedmom kolu „Vinerštediše Superlige”, sinoć, na svom terenu, od „Vizure” iz Beograda rezultatom 1:3. „Dinamo” je sada četvrti na tabeli i ima 11 bodova.