Baner
Baner

Pobede za pančevačke fudbalere

Izvor: Radio Pančevo, 13.10.2014.

Pobedu na svom terenu u devetom kolu „Banatske zone” za fudbalere ostvario je juče „Železničar” iz Pančeva, koji je bio bolji od „Radničkog” iz Kovina, dok je „Borac” iz Starčeva savladao na svom terenu „Jedinstvo” iz Novog Bečeja, a fudbaleri „Mladosti” iz Vojlovice trijumfovali su na gostovanju u Alibunaru, u devetom kolu Prve južnobanatske lige.

„Železničar” iz Pančeva je na svom terenu juče bio bolji od „Radničkog” iz Kovina rezultatom 2:0, u devetom kolu „Banatske zone”. Pančevački tim trenutno ima 14 bodova i zauzima peto mesto na tabeli, a u narednom kolu gostuje u Banatskom Karađorđevu, gde će odmeriti snage s „Jedinstvom”.

***

Pobedu u devetom kolu „Banatske zone” ostvario je i „Borac” iz Starčeva, juče, na svom terenu, protiv „Jedinstva” iz Novog Bečeja, rezultatom 4:2. „Borac” u narednom kolu putuje u Vršac, gde će odigrati utakmicu sa ekipom „Junajteda”.

***

Očekivanu pobedu u devetom kolu Prve južnobanatske lige ostvario je Fudbalski klub „Mladost” iz Vojlovice, pošto je na gostovanju u Alibunaru, juče, igrao protiv „Budućnosti”, poslednjeg tima na tabeli. Vojlovčani su posle 90 minuta igre slavili rezultatom 2:1. Posle ove pobede „Mladost” iz Vojlovice zauzima četvrto mesto s 18 bodova, a u narednom kolu dočekuju imenjaka iz Omoljice.