Baner
Baner

Sutra KK „Tamiš” protiv „Vojvodine”

Izvor: Radio Pančevo, 17.10.2014.

Košarkaška sezona u Pančevu počinje sutra, u 19 sati, u Hali na Strelištu, utakmicom „Tamiša” i „Vojvodina Srbijagasa”, koji se sastaju u drugom kolu Košarkaške lige Srbije.

Ljubitelji košarke u Pančevu imaće priliku da prvi put vide ekipu „Tamiša” ove sezone na svom terenu. U goste im dolazi odlična „Vojvodina Srbijagas” iz Novog Sada. „Tamiš” je u prvom kolu bio bolji od „Sloge” u Kraljevu, a Bojan Jovičić, trener KK-a „Tamiš”, nada se da će njegova ekipa ponoviti borbenu igru iz prvog kola.

– Cilj nam je da ponovimo borbenu igru kakvu smo pokazali u Kraljevu. Očekujem da sa ovom mladom ekipom napredujemo iz kola u kolo. To znači da se igrači individualno razvijaju, a na taj način ćemo se razvijati i kao tim. Nemamo nikakav imperativ, ali bih voleo da pobedu koju smo ostvarili u Kraljevu, nadogradimo i pobedom na svom terenu protiv „Vojvodine”, za koju smatram da je izuzetno kvalitetna ekipa – izjavio je Bojan Jovičić.

Poput „Tamiša”, i „Vojvodina” je u prvom kolu prvenstva pobedila, na svom terenu, „Napredak” iz Kruševca, rezultatom 77:57.

Utakmica drugog kola Košarkaške lige Srbije između „Tamiša” i „Vojvodina Srbijagasa” na programu je u subotu, od 19 sati, u Hali sportova na Strelištu.