Baner
Baner

92.1 Info

92.1fm STEREO

Azotara pomaže Petroremontu

 

Pančevačka Azotara neće platiti dug od 50 miliona dinara Petroremontu, ali će pomoći da izadje iz krize, saopšteno je danas posle sastanka predstavnika dva preduzeća i vrha lokalne vlasti u Pančevu. Azotara je izrazila spremnost da dugoročno sarađuje sa Petroremontom, jer i sama ima interes da Petroremont radi.

 

Radnici Petroremonta dobijaju plate?

 

PANČEVO, 16. marta 2010. (Radio Pančevo) - Predstavnici lokalne samouprave Pančeva, Srbijagasa i privatizovanog preduzeća Petroremont razgovarali su danas o dugu od 50 miliona dinara koji Azotara, koja je u vlasništvu Srbijagasa, ima prema Petroremnotu.

   

Pomoć košarkašima

PANČEVO, 16. marta 2010. (Radio Pančevo) - Gradonačelnica Pančeva Vesna Martinović najavila danas adekvatne uslove tokom takmičenja košarkasa Tamiša Petrohemije u Superligi. Grad neće propustiti priliku da stane iza uspešnog sportskog kolektiva, izjavila je gradonačelnica na konferenciji za novinare povodom plasmana Tamiša Petrohemije u Superligu.

   

Festival podvodnog filma i fotografije

 

PANČEVO, 16. marta 2010. (Radio Pančevo) - Sedmi Medjunarodni festival podvodnog filma i fotografije biće održan u Pančevu od 22. do 26. marta.

   

Zbog neplaćanja kirije u zgradama socijalnog stanovanja Grad oštećen za milione dinara

Pančevo, 16. mart 2010. (Radio Pančevo) - Grad Pančevo je oštećen za milion i dvesta hiljada dinara samo za poslednja tri meseca u 2009. godini u kojima izbegli i raseljeni nisu plaćali zakup, za stanove UN Habitata na Strelištu. Gradska stambena agencija poslala je opomene pred utuženje stanarima, jer korisnici 70 stanova na Strelištu još od septembra prošle godine štrajkuju i ne plaćaju zakup, izjavila je za radio Pančevo direktorka Gradske stabmene agencije Vanja Rakidžić.

 

   

Nastavljeno suđenje vlasnicima "Agroživa"

 

Pančevo, 16. marta 2010. (Radio Pančevo) - U Višem sudu u Zrenjaninu za danas je zakazan nastavak suđenja bivšem predsedniku i suvlasniku kompanije "Agroživ" Miroslavu Živanovu i grupi od 20 njegovih najbližih saradnika ili bivših direktora povezanih preduzeća, optuženih da su počinili više krivičnih dela.

 

   

SERVISNE INFORMACIJE za 16. mart

U Pančevu je svanulo hladno jutro sa temperaturom od 1 stepen Celzijusa, ali će tokom dana biti toplije. Najviša dnevna temperatura iznosiće 11 stepeni.

Noć u gradu bila je mirna, bez incidenata na javnim mestima i remećenja javnog reda i mira, saopštila je pančevačka policija.Tokom noći nije bilo saobraćajnih nezgoda, ali je u poslednja 24 sata zabeleženo dve saobraćajne nezgode.