Baner
Baner
92.1fm STEREO

Japanci ispituju zagađenje u Pančevu

Izvor: Radio Pančevo, 6.3.2014.

Predstavnici gradske vlasti danas su potpisali Sporazum s Japanskom agencijom za međunarodnu saradnju i Hemijskim fakultetom iz Beograda, u sklopu programa partnerstva za podizanje kapaciteta za analizu i mera smanjenja dugotrajnih organskih zagađujućih supstanci. U ime Japanske kancelarije za međunarodnu saradnju sporazum je potpisao Toši Aba, u ime Grada većnik za ekologiju Vladimir Delja, a u ime Hemijskog fakulteta profesor Branimir Jovančić.

 

Sedam koncerata u Muzičkoj školi

Izvor: Radio Pančevo, 6.3.2014.

U Muzičkoj školi „Jovan Bandur”, tokom marta, biće priređeno sedam koncerata, koje će izvesti učenici ove škole, učenici beogradskih Muzičkih škola „Slavenski” i „Stanković”, kao i akademski muzičari. Za 11. mart je najavljen humanitarni koncert, a novac koji tom prilikom bude prikupljen namenjen je za lečenje Vuka Lojkovića iz Beograda, koji boluje od cerebralne paralize.

 

„Pero deformero” u „Apolu”

Izvor: Radio Pančevo, 6.3.2014.

Novosadski bend „Pero deformero” održaće koncert u „Apolu”, 7. marta, od 21 sat, a predrupa će biti hrvatske „Punčke”. „Pero deformero” je bend poznat po svom jedinstvenom stilu, kombinovanju turbo-folka i progresivnog metala. S izuzetnom dozom humora nastupaju, pa se od njih može očekivati pravi gitarski stend-ap šou. „Punčke” su rok trio iz Hrvatske, čiji je album „Sunčano s povremenom naoblakom” proglašen za jedan od najboljih albuma u prošloj godini. „Punčke” u svojoj muzici kombinuju „Televižn”, Peti Smit... Karte u pretprodaji su 200 dinara, a na dan koncerta biće 500.

   

Najbolja zdravstvena ustanova u južnom Banatu

Izvor: Radio Pančevo, 6.3.2014.

 Opšta bolnica Pančevo proglašena je za najbolju zdravstvenu ustanovu u južnom Banatu. Nagrada „Kapetan Miša Anastasijević” uručena je juče, u Vršcu, direktoru ove ustanove dr Milanu Miliću.

 

Isključenja struje za 6. mart

 Izvor: Radio Pančevo, 6.3.2014.

Zbog planiranih radova na mreži, struje danas neće biti u delovima Crepaje i Jabuke.