Baner
Baner
92.1fm STEREO

Prazno 500 tezgi na Buvljaku

Izvor: Radio Pančevo, 7.3.2014.

Smanjena kupovna moć građana uticala je u poslednje dve godine i na prodaju na Robnoj pijaci „Aerodrom”, popularnom pančevačkom Buvljaku. U prilog tome govori podatak da na ovoj pijaci od 2.740 tezgi, ima slobodnih čak 500.

 

Februarske penzije – 11. marta

Izvor: Radio Pančevo, 7.3.2014.

Isplata prvog dela penzija za februar počeće u utorak, 11. marta, saopšteno je iz PIO fonda.

 

LDP: Realni problemi Pančevaca

Izvor: Radio Pančevo, 7.3.2014.

U sklopu predizborne kampanje kandidati za poslanike Liberalno demokratske partije žele da čuju realne, svakodnevne probleme Pančevaca. Tim povodom, kandidatkinja za poslanika LDP-a Ivanka Radu Halabrin posetila je danas stariju Pančevku s invaliditetom, Dragicu Prnić.

   

Veče poezije povodom 8. marta

Izvor: Radio Pančevo, 7.3.2014.

U čitaonici Gradske biblioteke biće priređen program povodom Međunarodnog dana žena, 8. marta, od 17.30. Biće to veče poezije Duška Trifunovića, a učestvovaće pesnik Milovan Lukić i muzičar Rale Rajačić. Iz Biblioteke najavljuju i iznenađenje za sve prisutne dame.

 

Vesti iz sporta za 7. mart

Izvor: Radio Pančevo, 7.3.2014.

Rukometaši „Dinama” gostovaće u subotu, 8. marta, ŽSK-u iz Žablja, u 16. kolu Prve rukometne lige Srbije. Susret će početi u 19 sati.

***

Ženski rukometni klub Pančevo ugostiće u subotu, 8. marta, od 16.30, u Hali na Strelištu, „Ravangrad” iz Sombora, u 16. kolu Prve lige za rukometašice.

***

Odbojkašice „Dinama” i „Partizan Vizure” sastaju se danas, u Hali na Strelištu, od 17 sati, u revanš utakmici četvrtfinala „Vinerštediše Superlige” Srbije. U prvom susretu koji je u sredu odigran u Beogradu, domaćin je slavio s 3:0. Prolaz u narednu rundu obezbediće ekipa koja prva ostvari dve pobede.

***

Košarkaši „Tamiša” ugostiće u 23. kolu prvenstva „Metalac” iz Valjeva, jednu od vodećih ekipa na tabeli. Početak utakmice zakazan je za subotu, 8. marta, od 18.30, u Hali na Strelištu. „Tamiš” je trenutno sedmi tim na tabeli Košarkaške lige Srbije, dok je ekipa iz Valjeva treća.

***

Na Sportskom centru „Mladost”, u subotu, 8. marta, od 15 sati, fudbaleri „Dinama” odigraće poslednji pripremnu utakmicu pred početak prvenstva u Srpskoj ligi, a protivnik je „Rudar” iz Kostolca.