Baner
Baner

92.1 Info

92.1fm STEREO

Nastavlja se borba za lečenje Pančevaca u Beogradu

PANČEVO, 19. mart 2010. (Radio Pančevo) -Gradonačelnica Vesna Martinović i predsednik gradske Skupštine Tigran Kiš razgovaraće u ponedeljak u Novom Sadu s predsednikom pokrajinskog parlamenta  Šandorom Egerešijem o problemu pančevačkih pacijenata koji se zbog birokratskih odluka leče u Novom Sadu i Kamenici, a ne u Beogradu. Kiš kaže da su argumenti, zakon i ustav na strani  Pančevaca.

 

Odbojkašice "Dinamo Azotare" sutra će igrati protiv "Poštara 064" u Beogradu

PANČEVO, 19. mart 2010. (Radio Pančevo) - Odbojkašice „Dinamo Azotare“, gostuju u subotu, 20. marta ekipi „Poštara 064“ u poslednjoj utakmici Mini lige.

   

Besplatan pregled dojki u Dolovu

PANČEVO, 19. marta 2010. (Radio Pančevo) - U okviru akcije „Mi brinemo o vašem zdravlju“ u subotu 20. marta od 8 do 13 časova biće organizovan besplatan pregled dojki u Ambulanti u Dolovu. Ovu akciju organizuje Demokratska stranka.

   

SERVISNE INFORMACIJE za 19. mart

PANČEVO, 19. marta 2010. (Radio Pančevo) – Ovoga jutra saobraćaj u Pančevu se odvija bez ikakvih problema. Kolovozi su suvi, a nema ni padavina. Autobusi ATP-a saobraćaju po redu vožnje za radni dan, a prvi Beovoz za Beograd će krenuti u 6.45 h sa pančevačkih železničkih stanica.

   

Napad na građane mise

PANČEVO, 18. marta 2010. (Radio Pančevo) - Građani Mise žale se da ih noću prepadaju nepoznate osobe ispod nadvožnjaka, kuda moraju da idu, jer je pešacima zabranjen prelazak preko oštećenog nadvožnjaka. Slušaoci navode da lopovi traže novac i mobilni telefon, a da nepoznati muškarac skida odeću kada prolaze ženske osobe. Policija obećava da će reagovati, a i MZ Mladost.

   

Još uvek neizvesna donacija sedam autobusa iz Ženeve

 

PANČEVO, 18. marta 2010. (Radio Pančevo) - Nije izvesno hoće li ATP uopšte dobiti sedam polovnih autobusa iz Ženeve, koje je švajcarsko saobraćajno preduzeće Pančevu nedavno predstavilo kao donaciju.

   

Hiljadu đaka učestvuje na matematičkom takmičenju "Misliša"

 

PANČEVO, 18. marta 2010. (Radio Pančevo) - U deset pančevačkih osnovnih i srednjih škola, kao i u celoj zemlji, u toku je takmičenje mladih matematičara pod nazivom „Misliša“.