Baner
Baner
92.1fm STEREO

Gostovanje bečkih „Boema” u „Apolu”

Izvor: Radio Pančevo, 5.3.2014.

Sinoć je u dvorani „Apolo” izvedena predstava „Austrocalypse Now” teatra „Boem" iz Beča. Nakon predstave, održana je tribina pod nazivom „Lokalizacija ličnog iskustva”. Tekst komada priredio je Aleksandar Nikolić, a inspirisan je intervjuima s ratnim veteranima u Srbiji i u Beču.

 

Sportske vesti za 5. mart

Izvor: Radio Pančevo, 5.3.2014.

Odbojkašice „Dinama” i „Partizana Vizure” sastaće se večeras, u Beogradu, u četvrtfinalnoj utakmici plej-ofa „Vinerštediše Superlige” Srbije. Početak susreta je u 19 sati, a prolazak u narednu rundu obezbediće ekipa koja pobedi. Drugi susret biće odigran u Pančevu, u petak, 7. marta.

***

Košarkaši „Tamiša” gostuju danas „Konstantinu” u Nišu, u 22. kolu Košarkaške lige Srbije. „Tamiš” i „Konstantin” trenutno imaju po 11 pobeda i deset poraza, uz 23 osvojena boda i nalaze se između šestog i sedmg mesta. Početak ovog susreta zakazan je za 19 sati, u Nišu.

 

 

Isključenja struje za 5. mart

 Izvor: Radio Pančevo, 5.3.2014.

Zbog planiranih radova na mreži, bez struje će danas u Kovačici, od 12 do 14 sati, biti potrošači u Ulici Ive Lole Ribara od Bratstva–jedinstva do J. Bartoša i 14. Vojvođanske brigade od Ive Lole Ribara do Masarikove.

 

   

Veće: 261 milion gradskog kapitala u „Azotari”

Izvor: Radio Pančevo, 4.3.2014.

Gradsko veće dalo je saglasnost da potraživanje koje Grad ima prema „Azotari” na osnovu naknade za korišćenje građevinskog zemljišta u iznosu 261 milion dinara bude upisano u APR-u kao kapital Grada, odnosno učešća Grada u ukupnom kapitalu ovog stečajnog dužnika. Takođe, data je saglasnost da se Predškolskoj ustanovi „Dečja radost” odobri četiri miliona dinara za zakup vrtića „Bajka” na Kotežu II. Većnici su zadužili ATP da obezbedi prevoz do bazena za učenike drugih razreda osnovnih škola s teritorije Pančeva, koji su obuhvaćeni programom obuke „Ja plivam, a ti...?”

 

Konkurisanje za 5. BUDI do 15. aprila

Izvor: Radio Pančevo, 4.3.2014.

Međunarodni Bijenale umetničkog dečjeg izraza ove godine biće održan od 16. maja do 16. juna, a zemlja gost će biti SAD. U toku je prijavljivanje dečjih radova za učešće na 5. BUDI-ju, a rok za prijavu je 15. april. Slogan ovogodišnjeg Bijenala biće „Snovi su da se prate”.