Baner

Ralf Fajns snima film u Pančevu

PANČEVO, 12. marta 2010. (Radio Pančevo) - U Pančevu će od 17.do 19. marta biti sniman film “KORIOLAN”, rediteljski debi poznatog britanskog glumca Ralfa Fajnsa.

 

Film je adaptacija Šekspirovog dela, priče o mitskom rimskom vodji Gaju Marciju Koriolanu,a poznati glumac će tumačiti I glavnu ulogu.

Fajns je još pre dve godine odlučio ovo delo snima u Pančevu,Beogradu I Indjiji. Snimaće se dva meseca, a glumačka ekipa sastavljena je od holivudskih i domaćih zvezda.
Pored Fajnsa koji i igra Kaja Marcija Koriolana, u Beograd za koji dan stižu Džerard Batler, Vanesa Redgrejv, Brajan Koks i Džesika Čestejn. U prvoj glumačkoj garnituri koja je angažovana u filmu, Dragan Mićanović igra Tita Larcija, a Slavko Štimac Tula Aufidija.

U našem gradu su već danas počele pripreme za snimanje u ulicama: Ignjata Barajevca, Djure Jakšića, Kosovskoj, Nikole Djurkovića I Vuka Karadžića. Ove ulice će tokom snimanja povremeno biti zatvarana za saobraćaj. Ekipa fimlma zamolila je vozače da tokom pirprema, ukoliko mogu, zaobidju ove ulice.