Vesti

 

Kolebanje kursa?

BEOGRAD, 28. decembar 2009. (FoNet) - Guverner Narodne banke Srbije Radovan Jelašić rekao je da će centralna banka reagovati na deviznom tržištu, ukoliko se proceni da su oscilacije valute velike i da je tržište plitko, ne prejudicirajući na kom nivou bi kurs trebalo da se zaustavi.
 

Jedinstveni poreski registar

BEOGRAD, 28. decembar 2009. (B92)- Od prvog januara 2010. godine u Srbiji će početi sa radom jedinstveni registar poreskih obveznika, koji se smatra najboljim načinom u borbi protiv utaje poreza.
   

Deda Mraz posetio Bracinu školu

PANČEVO, 28. decembar 2009. (TV Pančevo) - I ove godine mališani koji pohađaju dnevni boravak u osnovnoj školi „Braca Petrov“ dobili su novogodišnje paketiće. Sredstva za poklone obezbedila je Gradska uprava, a paketići su uručeni mališanima od prvog do četvrtog razreda, medju kojima je najviše dece romske nacionalnosti.

   

2009. zaplenjena droga od 5 miliona dinara

PANČEVO, 28. decembar 2009. (TV Pančevo) - Pančevačka policija podnela je tokom ove godine oko 120 krivičnih prijava zbog neovlaščenog držanja i stavljanja u promet narkotika. Prema analizama, kriminalistička policija je na teritoriji Policijske uprave Pančevo, zaplenila drogu u visini od preko 5 miliona dinara.

   

SERVIS - 28. decembar

Sunce je jutros izašlo u 07 h 12' a zaći će u 16 h 07'. Danas je 362. dan u godini.
   

Aukcijska izložba članova MNRO

Aukcijska prodaja radova dece sa posebnim potrebama, u organizaciji Društva za pomoć mentalno nedovoljno razvijenih osoba, održana je u "Studiju 21". Ovi unikatni predmeti nastali su na stolarskim i krojačkim radionicama.
   

Božićni koncert u Starčevu

PANČEVO, 27. decembar 2009. (TV Pančevo) - U Rimokatoličkoj crkvi „Sveti Mauricijus“ u Starčevu održan je božićni koncert na kome su nastupili hor rimokatoličke crkve iz Pančeva i učenici srednje Muzičke škole „Jovan Bandur“.
   

KK Tamiš bolji u derbiju

PANČEVO, 26. decembar 2009. (TV Pančevo) - Pobednika u derbiju 14. kola Košarkaške lige Srbije odlučila je odlično odigrana prva četvrtina pančevačkih košarkaša.
   

Pančevke na finalu Kupa Srbije

PANČEVO, 26. decembar 2009. (TV Pančevo) - Odbojkašice ŽOK Dinamo Azotare savladale su ekipu TENT-a iz Obrenovca rezultatom 3:1, pa su tako na ubedljiv način stigle do finalnog turnira Kupa Srbije.