Vesti

 

55 umrlih od posledica novog gripa

BEOGRAD, 31. decembar 2009. (FoNet) - Institut za javno zdravlje Srbije saopštio je danas da je kod 628 osoba potvrđeno prisustvo virusa novog gripa A H1N1, 55 osoba je umrlo od posledica gripa, a do 30. decembra vakcinisalo se 87.285 osoba.

 

Lomi se kriza?

BEOGRAD, 31. decembar 2009. (Fonet) - Oporavak, koji se očekuje u 2010. godini, većina građana neće znatnije osetiti, smatraju privrednici, ekonomisti i predstavnici opozicije. Plate u javnom sektoru i penzije biće zamrznute, a predstoji i novi talas otpuštanja.
   

I najstariji Pančevci primili paketiće

PANČEVO, 31. decembar 2009. (TV Pančevo) - Gradonačelnica Vesna Martinović je najstarijim Pančevcima uručila novogodišnje paketiće u Gerontološkom centru. I ove godine grad je darovao 200 korisnika centra za stara lica.

   

Radno vreme marketa tokom praznika

PANČEVO, 31. januar 2009. (TV Pančevo) - Danas će većina supermarketa u Pančevu raditi po izmenjenom radnom vremenu.

   

MMF dolazi u februaru

BEOGRAD, 31. decembar 2009. (Beta, Blic) - Ministarka finansija Dijana Dragutinović najavila je da će u februaru u Srbiju doći tehnička misija MMF, koja bi trebalo da analizira poreski sistem.

   

Privredi lakše nego gradjanima u 2010.

BEOGRAD, 31. decembar 2009. (FoNet) - Ministar ekonomije i regionalnog razvoja Srbije Mlađan Dinkić ocenio je da će 2010. godina biti lakša za privredu, nego za građane, a da je realno očekivati da će tek 2011. godine svima biti bolje.

   

Ministarstvo uplatilo dečji dodatak

BEOGRAD, 31. decembar 2009. (FoNet) - Ministarstvo rada i socijalne politike Srbije saopštilo je da će danas, 31. decembra, početi isplata dečijeg i roditeljskog dodatka, porodiljskih naknada, materijalnog obezbeđenja porodice, kao i naknade za pomoć i negu drugog lica za mesec novembar.

   

Načelnik gradske uprave razrešen dužnosti

PANČEVO, 30. decembar 2009. (TV Pančevo) - Članovi Gradskog veća danas su razrešili dužnosti načelnika gradske uprave Draška Petrovića, koji je zahtev za razrešenje podneo zbog odlaska na novo radno mesto.

   

Uzrok požara loše elektroinstalacije

PANČEVO, 30. decembar 2009. (TV Pančevo) - Magacin poljoprivredne apoteke „Fokus Bel“ u Vojlovici sinoć se zapalio jer su u njemu bile loše elektroinstalacije, pokazala je istraga policije a za TV Pančevo potvrdio je šef Odejenja za vanredne situacije u Pančevu Saša Dimtirijević.