Vesti

 

Vakcincija gradjana od 30. decembra

PANČEVO, 25. decembar 2009. (TV Pančevo) - Iako je vakcinacija protiv novog gripa A H1N1 za sve gradjane u Srbiji počela u četvrtak, za žitelje pančevačke opštine vakcinacija počinje 3o. decembra

 

Dinkić - biće bolje u 2010.

BEOGRAD, 25. decembar 2009. (FoNet) - Ministar ekonomije i regionalnog razvoja Srbije, Mlađan Dinkić najavio je da će na sednici Vlade Srbije u utorak biti usvojen prvi paket preporuka za ukidanje nepotrebnih propisa, koji otežavaju poslovanje u Srbiji. Dinkić takođe najavljuje i ekonomski oporavak Srbije u sledećoj godini.
   

Isključenja struje 25. decembar 2009.

U petak, 25. decembra bez struje će od 8 do 10 sati biti potrošači u sledećim ulicama:

   

Tadić - poruka mira

Predsednik Srbije Boris Tadić proveo je Badnje veče i dočekao Božić sa Slovacima, Mađarima, Hrvatima i predstavnicima drugih nacionalnosti u Vojvodini, koji ovaj veliki hrišćanski praznik slave po Gregorijanskom kalendaru.
   

SERVIS - 25. decembar

Danas je 359. dan u godini. Sunce ja danas izašlo u 7 sati i 11 minuta a zaći će u 16 sati i 5 minuta.
   

Čestitka nadbiskupa Hočevara

Beogradski nadbiskup Stanislav Hočevar, čestitajući Božić vernicima koji ovaj praznik slave po Gregorijanskom kalendaru, poručuje da je Božić bogočovečanski proces preobražavanja ljudi i društva, "koji smo pozvani da živimo i praznujemo iz dana u dan".
   

Druga tranša MMF-a

Izvršni odbor Međunarodnog monetarnog fonda zaključio je drugu reviziju aranžmana sa Srbijom i odobrio joj tranšu kredita od 349,6 miliona evra.
   

"Novi Statut - novi problemi", kaže DSS

U organizaciji Gradskog odbora DSS-a i Srpske omladinske zajednice večeras je održana tribina na temu novog Statuta Vojvodine. Na tribini su govorili analitičar Slobodan Antonić i advokat Goran Petronijević.

   

Deda Mraz posetio RTV Pančevo

Za nedelju dana stiže Nova godina, a Deda Mraz je već krenuo u pohod uveseljavanja najmladjih. Na ovom putu, on se družio i sa decom radnika RTV Pančevo,