Baner
Baner
92.1fm STEREO

Hiljadu đaka učestvuje na matematičkom takmičenju "Misliša"

 

PANČEVO, 18. marta 2010. (Radio Pančevo) - U deset pančevačkih osnovnih i srednjih škola, kao i u celoj zemlji, u toku je takmičenje mladih matematičara pod nazivom „Misliša“.

 

Uskoro prijave protiv građana koji odbiju da podnesu poreske prijave

PANČEVO, 18. marta 2010. (Radio Pančevo) - Popisom na terenu utvrđeno je da oko 35 odsto građana u opštini Pančevo do sada nije prijavilo objekte niti na njih plaćalo porez na imovinu, zbog čega je gradski budžet oštećen u proseku za oko 50 miliona dinara godišnje.

 

Još uvek je neizvesno kada će početi rekonstrukcija nadvožnjaka

 

PANČEVO, 18. marta 2010. (Radio Pančevo) - Rekonstrukcija nadvožnjaka na Novoseljanskom putu ipak neće početi sutra, kako je ranije najavljivano. Gradski većnik za saobraćaj Miladin Šakić je za radio Pančevo izjavio da delegacija „Srbija puteva“ sutra dolazi u Pančevo kako bi se konačno dogovorili sa Gradskom upravom o početku i roku trajanja radova.

 

   

Ralf Fajns i danas snima film u Pančevu

 

 

PANČEVO, 18. marta 2010. (Radio Pančevo) - U Pančevu će se i danas nastaviti snimanje filma “KORIOLAN”, rediteljski debi poznatog glumca Ralfa Fajnsa. U Pančevu će se film snimati do subote, 20. marta u ulicama: Ignjata Barajevca, Djure Jakšića, Kosovskoj, Nikole Djurkovića i Vuka Karadžića, tako da je u njima zabranjeno parkiranje i taj deo grada je zatvoren za saobraćaj. U subotu se ekipa seli za Beograd gde će biti nastavljeno snimanje filma.

 

Sirene za uzbunjivanje uključiće se 24. marta u podne

 

PANČEVO, 18. marta 2010. (Radio Pančevo) - Povodom obeležavanja godišnjice sećanja na stradale u NATO bombardovanju, u sredu, 24. marta u podne biće aktivirane sirene za javno uzbunjivanje stanovništva i to znakom za prestanak opasnosti (neprekidni ton sirene u trajanju od 60 sekundi), saopštilo je odeljenje za vanredne situacije u Pančevu.