Magazin

Veliki asortiman proizvoda na Zelenoj pijaci

 

PANČEVO, 8. oktobar 2016. (TV Pančevo) – Pazarni dan na Zelenoj pijaci bio je uobičajen. Počela je sezona za kišeljenje kupusa tako da se ove subote pored paprike i ostalih namirnica, kupus najviše kupovao.

 

"Obični Pančevci" na RTV Pančevo

PANČEVO, 7. oktobar 2016. (TV Pančevo) – Na regionalnoj RTV Pančevo večeras od 23 sata i 15 minuta biće emitovana prva epizoda serijala „Obični Pančevci“ . Reč je o projektu koji je podržao grad Pančevo sa ciljem da se mlade generacije upoznaju, a starije podsete, na period entuzijazma nakon Drugog svetskog rata kada se Pančevo gradilo i postajalo značajan industrijski centar tadašnje države.

   

Sveže pecivo svakog jutra

PANČEVO, 5. oktobar 2016. (TV Pančevo) – Poznata pekara „Bistro pecivo” u našem gradu s razlogom je jedno od omiljenih mesta za kupovinu doručka. Posetili smo ih rano jutros i saznali šta Pančevci najviše kupuju i koliko su zadovoljni izborom.

   

Riblji paprikaš na Zelenoj pijaci

PANČEVO, 3. oktobar 2016. (TV Pančevo) – 1. oktobra na Zelenoj pijaci održano je takmičenje u kuvanju ribljeg paprikaša. Majstori ribljeg paprikaša, najbolji u Južnom Banatu, takmičili su se ispred kafića „Čobi“, koji je bio i organizator kuvanja ribljeg paprikaša.

   

Dobra ponuda na Tesli

PANČEVO, 30. septembar 2016. (TV Pančevo) – Pijaca u naselju Tesla ima dobar izbor raznovrsnih proizvoda iako je manja od Zelene pijace. Stanovnici ovog naselja su zadovoljni cenama na pijaci u svom naselju i većinu prizvoda ovde kupuju jer ima je ova pijaca najbliža.

   

Radionice karikature i crtanja u Pančevu i okolini

 

PANČEVO, 29. septembar 2016. (TV Pančevo) –Karikaturista Nikola Dragaš tokom dva prethodna vikenda održao je radionice karikature i crtanja u nekoliko naseljenih mesta u okolini Pančeva. Ciklus radionica u selima biće završen do kraja oktobra, a najbolji radovi biće predstavljeni na Festivalu humora i satire „Žaoka“ u Kačarevu krajem oktobra.