Magazin

Nova godina osvaja planetu - vatromet u Sidneju

PANČEVO, 31. decembar 2016. (TV Pančevo) – U 2017. prvi su ušli stanovnici ostrva Samoa i Kiribati, a poslednji će je dočekati stanovnici ostrva Nijue u južnom Pacifiku.

 

Jelke na Zelenoj pijaci od 800 do 4000 dinara

PANČEVO, 24. decembar 2016. (TV Pančevo) – Ekipa Regionalne RTV Pančevo, posetila je Zelenu pijacu. Ovog vikenda, raspitivali smo se o cenama jelki. Pitali smo sugrađane koje jelke više kupuju – prirodne ili veštačke.

   

Bundeva ili južno voće

PANČEVO, 10. decembar 2016. (TV Pančevo) – Ove subote na pančevačkoj Zelenoj pijaci prodaja svih proizvoda bila je izuzetno dobra. I dalje je najveća potražnja za južnim voćem, mada se ove subote dosta kupovala i bundeva. Cene se nisu menjale u odnosu na prethodnu nedelju.

   

Povećana potražnja za ribom na pijaci

PANČEVO, 3. decembar 2016. (TV Pančevo) - Ove subote na Zelenoj pijaci je bogata ponuda, a prodavci su spremno dočekali predstojeće praznike i posne slave. Najviše se kupuju riba i posne namirnice. Ponuda ribe obe subote bila je izuzetno dobra, a najviše su se tražili šaran i som.

   

Nova usluga u "Relaksu"

PANČEVO, 28. novembar 2016. (TV Pančevo) - Turističko naselje “Relaks” u Kovačici nudi još jednu uslugu - terapije mineralnim blatom. Posle hotelskih, kongresnih, sportskih i drugih usluga “Relaks” nudi stručne terapije mineralnim blatom, pa je to još jedna šansa, da ovaj kolektiv pozitivno posluje.

   

Zima blaga, decembar najtopliji

PANČEVO, 21. novembar 2016. (TV Pančevo) - Do kraja novembra u Srbiji bi trebalo da bude prosečno toplo vreme, a padavina će biti u granicama normale. U Republičkom hidrometeorološkom zavodu kažu da će i zima koja je pred nama, biti topla, sa temperaturama iznad proseka. Jače zahlađenje očekuje nas krajem januara i početkom februara sledeće godine.