Magazin

Putić nagrađuje desetke

PANČEVO, 3. februar 2017. (TV Pančevo) – Frizerski salon „Prostor B“ i ove godine nastavlja sa akcijom besplatnog šišanja za studente koji u indeksu imaju bar jednu desetku. Prošle godine, više od 80 mladih ljudi, izašlo je zadovoljno iz salona jer je neko prepoznao značaj njihovog truda i želju za što bolje obrazovanje.

 

Kobasica iz Dolova zapažena i u Pirotu

PANČEVO, 2. februar 2017. (TV Pančevo) – Porodica Pejčić iz Dolova učestvovala je na 5. Sajmu pirotske peglane kobasice. Za mesnim proizvodima i vinima iz Dolova, u Pirotu je vladalo veliko interesovanje, a Pejčići su zadovoljni plasmanom u konkurenciji nekoliko desetina proizvođača.
   

Povelja Valentinu Miku

PANČEVO, 26. januar 2017. (TV Pančevo) - Novinar i pesnik iz Pančeva Valentin Mik, dobitnik je nagrade za književnost u okviru 19. literarnog kolokvijuma „Dragi moj Emin“ koji je organizovao Književno Umetničko Društvo „Tibiskus“ iz Uzdina.

   

Pirotska kobasica iz Dolova

PANČEVO, 23. januar 2017. (TV Pančevo) – Narednog vikenda Pirot postaje kobasičarski centar sveta. Peti Sajam pirotske peglane kobasice održava se 28. i 29. januara. Na Sajmu, porodica Pejčić iz Dolova već nekoliko godina predstavlja pirotsku peglanu kobasicu proizvedenu u Dolovu. S mnogo uspeha.

   

Niske temperature snizile cene na Zelenoj pijaci

PANČEVO, 21. januar 2017. (TV Pančevo) – Zbog niskih temperatura voće i povrće na Zelenoj pijaci smrzava, pa su se prodavci snalazili kako bi zaštitili svoju robu. Neki su je iznosili na tezge kada je temperatura bila oko -3, dok su je drugi pokrivali i čuvali u duplim kutijama.

   

Za pčele potrebna ljubav

PANČEVO, 15. januar 2017. (TV Pančevo) – Jefta Dimić iz Pančeva nije veliki pčelar, ali ovaj posao voli. Radi godinama sa pčelama. Jefta ponavlja poznatu priču, a to je kada se nešto voli onda nije teško. To važi za njegov rad u pčelinjaku. U pčelarstvu vidi šansu za mlade, koji hoće da rade.