Magazin

Fiskalnim računima do stana

PANČEVO, 12. januar 2017. (TV Pančevo) – Svi računi i slipovi od 100 dinara, pa naviše iz bilo koje radnje ili prodajnog mesta mogu da učestvuju u nagradnoj igri. Građani treba da prikupe minimum 10 fiskalnih računa ili 10 potvrda o plaćanju karticom i da pošalju u već pripremljenim kovertama u pošti. Dodeljivaće se automobili, putovanja u zemlji i inostranstvu, tehnička roba, a glavna nagrada biće stan u Beogradu.

 

Naši sugrađani čiste sneg ispred svojih kuća i zgrada

PANČEVO, 11. januar 2017. (TV Pančevo) –I ove godine naši sugrađani čiste sneg ispred svojih kuća i zgrada. Inspekcija izlazi na teren i proverava da li su trotoari čisti.

   

Prvi sneg obradovao najmlađe sugrađane

PANČEVO, 10. januar 2017. (TV Pančevo) - Prvi sneg koji je i ove godine pao i u Pančevu, obradovao je naše najmlađe sugrađane koji su sa svojim roditeljima uživali na Pančevačkom keju. Od sankanja, klizanja do grudvanja i pravljenja anđela u snegu, najmlađe Pančevce sneg je inspirisao da budu kreativni i da sa svojim vršnjacima uživaju u zimskim čarolijama.

   

Stari zanati na novogodišnjem bazaru

PANČEVO, 5. januar 2017. (TV Pančevo) – Nedavno završen Novogodišnji bazar u Pančevu, predstavio je posetiocima ljude koji se bave nesvakidašnjim hobijima, i rukotvorinama koje čuvaju našu tradiciju. Osim predmeta izrađenih popularnom dekupaž tehnikom, korpi pletenih od papira ili oslikanih čaša, na tezge se vratilo i svećarstvo, davno zaboravljena izrada narodnih nošnji, a pojavio se i sasvim novi hobi – izrada upotrebnih predmeta od tikve.

   

Pripreme za Badnje veče i Božić

PANČEVO, 3. januar 2017. (TV Pančevo) – Iako se Pančevci još uvek odmaraju od dočeka Nove godine, polako su počeli i sa pripremama za predstojeće Badnje veče i Božić. Na pančevačkoj Zelenoj pijaci, najveća je potražnja za ribom, ali se kupuje i suvo voće, kao i badnjaci koji su i ove godine stigli iz Leskovca u naš grad.

   

Bez gužve na Zelenoj pijaci

PANČEVO, 2. januar 2017. (TV Pančevo) – Mali broj prodavaca izneo je svoje proizvode na Zelenu pijacu drugog januarskog dana, a pošto je neradni dan ni potražnja nije bila velika. Veću posećenost trgovci očekuju od sutra, kada će naši sugrađani početi pripreme za Badnje veče i Božić.