Magazin

Livadski med najtraženiji

PANČEVO, 4. novembar 2016. (TV Pančevo) - Na Zelenoj pijaci u Pančevu veliki je izbor meda. Najveća zainteresovanost je za livadski med, koji pored toga što je najeftiniji, jednako je lekovit kao i ostali, rekli su prodavci.

 

Pančevka šesta po lepoti

PANČEVO, 2. novembar 2016. (TV Pančevo) - Šesto mestu na takimičenju za Mis Srbije našoj sugrađanki Neveni Volkovski pomogao je da pored sveta mode u kome se odavno oprobala, stekne nova lepa iskustva i osvoji vredne nagrade uz pomoć kojih će unaprediti svoje školovanje.

   

Duca Borković sa fanovima u Aviv parku

PANČEVO, 22. oktobar 2016. (TV Pančevo) - Dušana Borkovića, našeg najboljeg automobilistu, ispred poslovnice MTS-a u Aviv parku, dočekao je veliki broj sugrađana, ljubitelja automobilizma. Sa ovog druženja, sugrađani su poneii lepe uspomene ali i zajedničku fotografiju i, naravno, nezaobilazni autogram.

   

Evergrin na ulicama Pančeva

PANČEVO, 21. oktobar 2016. (TV Pančevo) - Na pančevačkim ulicama redovno se mogu videti svirači koji sviraju neki instrument.Đorđe Đumić je jedan od njih koji svira klarinet u centru grada.

   

Malo kupaca na Zelenoj pijaci

PANČEVO, 14. oktobar 2016. (TV Pančevo) – Prodavci, kao i kupci, spremaju se za subotnji pijačni dan na Zelenoj pijaci. Prema rečima prodavaca, subotom im najbolje ide prodaja, jer ima najviše kupaca. Ekipa RTV Pančevo, posetila je danas Zelenu pijacu kako bi saznala da li ima razlike u ceni preko nedelje i vikendom i da li naši sugrađani kupuju više preko nedelje ili kad je pijačni dan.

   

"Zlatna jesen" u Domu Vojske

PANČEVO, 11. oktobar 2016. (TV Pančevo) – Organizovano je veče penzionera pod nazivom „Zlatna jesen“, u organizaciji Udruženja penzionera grada Pančeva. Ova manifestacija se tradicionalno održava godinama unazad u Domu Vojske, a i ovog puta, pored Pančevaca, bili su prisutni i penzioneri iz cele Srbije.