Magazin

Marijanu Vuku zahvalnica za ulepšavanje grada

PANČEVO, 19. novembar 2016. (TV Pančevo) - Marijan Vuk je šezdesetrogodišnji penzioner koji je dobio specijalnu zahvalnicu Turističke organizacije Pančeva za doprinos ulepšavanju grada. Pre šest godina kada je otišao u penziju, Marijan je počeo da se bavi umetnošću. Od tada naslikao je dosta slika, uradio duboreze i napravio razna umetnička dela koja krase kako njegovu i kuće njegovih prijatelja, tako i baštu ispred zgrade u kojoj živi.

 

Dobra pijačna ponuda za slavsku trpezu

PANČEVO, 19. novembar 2016. (TV Pančevo) - Počelo je vreme slava i trpeza bogatih slanim i slatkim specijalitetima. Ipak i pored velikog broja supermarketa, Pančevci tradicionalno kupuju namirnice na Zelenoj pijaci.S obzirom na broj slava koje dolaze, ponuda je veća kao i potražnja.

   

Iako mala pijaca, na usluzi je građanima

PANČEVO, 17. novembar 2016. (TV Pančevo) - Pijaca u naselju Strelište ima dobar izbor raznovrsnih proizvoda iako je pijaca manja i ima samo nekoliko tezgi. Stanovnici ovog naselja su zadovoljni cenama i većinu proizvoda kupuju na pijaci ili u piljarama koje su im najbliže.

   

Lakše kupiti nego mesiti

PANČEVO, 14. novembar 2016. (TV Pančevo) – Više posla nego ranije, više obaveza, mnogo vremena potrebnog da se ispeče hleb, sve su to razlozi što žene danas ne mese ili retko mese hleb. Hleb se kupuje u marketima, prodavnicama i pekarama, a retke su domaćice koje su ostale posvećene proizvodnji hleba.

   

Uobičajen pijačni dan na „Zelenoj pijaci“

PANČEVO, 11. novembar 2016. (TV Pančevo) - Iako je 11. novembar neradni dan, pijačni dan na „Zelenoj pijaci“ je uobičajan, kao i svakog radnog dana. I kupci i prodavci smatraju da je najbolja ponuda subotom i da se tada najviše kupuje.

   

Pijačna ponuda najavljuje post

PANČEVO, 5. novembar 2016. (TV Pančevo) - Na Zelenoj pijaci, pored dobre ponude voća i povrća ove subote, bila je i dobra ponuda oraha, badema, suvih šljiva i ostalog koštunjavog voća. Ovih dana pijaca je lošije posećena, ali prodavci se nadaju da će se situacija zbog predstojećih praznika poboljšati.