Srbija

 

DRŽAVA ĆE POMOĆI MALOM DUŠANU! Aleksandar Vučić obećao da će Srbija finansirati odlazak na lečenje obolelog dečaka!

PANČEVO, 15. septembar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Alesksandar Vučić rekao je na današnjoj konferenciji za novinare da će se država postarati da se prikupe planirana sredstva za operaciju četvorogodišnjeg Dušana Todorovića iz Svilajnca.

 

Vučić: General-potpukovnik Milan Mojsilović novi načelnik Generalštaba

PANČEVO, 14. septembar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je da će generala Ljubišu Dikovića na čelu Generalštaba zameniti general-potpukovnik Milan Mojsilović, koji je do sada obavljao funkciju pomoćnika ministra odbrane za politiku odbrane. Zamenik načelnika Generalštaba biće general-major Petar Cvetković.

   

Vučić sa vojnim vrhom o kadrovskim promenama u VS

PANČEVO, 14. septembar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se u 19 časova sa ministrom odbrane Aleksandrom Vulinom i predstavnicima vojnog vrha.

   

Vučić: Garancije za članstvo u EU da budu deo dogovora sa Prištinom

PANČEVO, 13. septembar 2018. (TV Pančevo) – Ako ikada postignemo bilo kakav sporazum sa Prištinom, Srbija bi morala da dobije jasne garancije da će postati država članica EU 2025. godine, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić u intervjuu Rojtersu.

   

Predsednik Srbije početkom iduće sedmice u poseti Kini

PANČEVO, 12. septembar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće početkom iduće sedmice u poseti Kini, gde će učestvovati na Svetskom ekonomskom forumu, poznatijem kao „letnji Davos“.

   

Vučić: SAD hoće da čuje i stav Beograda

PANČEVO, 10. septembar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je zahvalio predsedniku SAD Donaldu Trampu, potpredsedniku Majklu Pensu i senatoru Ronu Džonsonu na tome što posle dosta vremena neko u SAD hoće da čuje i stav Beograda. Džonson je istakao da će američka administracija podržati i dati prostor predsedniku Vučiću da pronađe fleksibilno rešenje za kosovsko pitanje.