Srbija

 

VUČIĆ U BRISELU: Uprkos ogromnim pritiscima odbio da se sastane s Tačijem!

PANČEVO, 7. septembar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uprkos do sada najvećim pritiscima, odbio je da se danas u Briselu sastane s predsednikom lažne države Kosovo Hašimom Tačijem, a pitanje je da li će se i kada nastaviti razgovori s Prištinom.

 

Vučić se neće sastati sa predstavnicima Prištine u Briselu

PANČEVO, 7. septembar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odlučio da danas ne razgovara sa predstavnicima Prištine u Briselu.

   

Predsednik izdao naredbu povodom posete Kosovu? KONAČNA ODLUKA večeras

PANČEVO 7.septembar 2018. (TV Pančevo) - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić naredio je vojsci, a zatim zatražio od policije i BIA, da prekinu svaku komunikaciju sa policijom na Kosovu, Kforom i bilo kojim albanskim i međunarodnim predstavnicima koji deluju na teritoriji AP Kosovo, a povodom njegove posete, saznaje Tanjug.

   

Vučić sa Rosom: "O mogućem otkazivanju posete Kosovu - sutra", izjavio predsednik!

PANČEVO, 6. septembar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Vučić rekao je danas nakon potpisivanja Memoranduma o razumevanju i saradnji sa ministrom za trgovinu SAD-a Vilburom Rosom, da je za Srbiju veoma važno da ukupno poboljšavamo političke ali i sveobuhvatne odnose sa SAD Nakon sastanka predsednika Srbije Aleksandra Vučića i Rosa, ministarka Zorana Mihajlović i ambasador SAD u Srbiji Kajl Skot potpisali su memorandum o razumevanju i saradnji u oblasti infrastrukture Vlade Srbije i SAD.

   

Vučić sa Lijem uoči posete Kini

PANČEVO, 4. septembar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je, uoči svoje skore posete Narodnoj Republici Kini, razgovarao sa ambasadorom te zemlje Lijem Mančangom, kojem je preneo da je ponosan što su odnosi dve zemlje na istorijskom vrhuncu.

   

SVEČANO OTVOREN ŽEŽELJEV MOST Predsednik Vučić: Hoćemo više i moramo bolje

PANČEVO, 1. septembar 2018. (TV Pančevo) – Novi Žeželjev most u Novom Sadu danas je otvoren i za drumski, biciklistički i pešački saobraćaj, u prisustvu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ali i evropskog komesara za pregovore o proširenju i susedsku politiku Johanes Hana.