Srbija

 

Vučić sa novoimenovanim ambasadorima

PANČEVO, 10. septembar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je akreditivna pisma novoimenovanog ambasadora Češke Republike Tomaša Kuhte i poželeo mu dobrodošlicu i uspeh u radu.

 

Na ivici ambisa smo, nestaćemo! Ubio nas je 20. vek, dajte da imamo normalan život

PANČEVO, 9. septembar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, boravi danas drugi dan za redom na Kosovu i Metohiji. Vučić je posetu započeo obilaskom Kliničkog centra u Kosovskoj Mitrovici u 8.00 časova. Nakon toga usledeo je obilazak urbanističkog naselje "Sunčanu dolinu", nakon čega se predsednik zaputito ka mestu Banje. Tu je posetito domaćinstvo Milana Kovačevića, obišao predškolsku ustanovu i razgovarao sa meštanima. Za 12.00 sati zakazan je govor predsednika na trgu Šumadija u Kosovskoj Mitrovici, gde Vučić završava dvodnevni boravak na KiM.

   

Vučić na KiM: Vreme da Srbi i Albanci pokušaju da razgovaraju s više poštovanja

PANČEVO, 8. septembar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je vreme za pokušaj da Srbi i Albanci razgovaraju sa mnogo više međusobnog poštovanja.

   

Vučić: Na Gazivodama se najbolje vidi težina problema sa kojima se suočavamo

PANČEVO, 8. septembar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić započeo je dvodnevnu posetu Kosovu i Metohiji obilaskom Zubinog Potoka, da bi zatim otišao do jezera Gazivode. Bez Gazivoda nema ostanka i opstanka ljudi u Ibarskom Kolašinu, Obiliću, poručio je Vučić.

   

Vučić danas i sutra na KiM, prvo na Gazivodama i u Zubinom Potoku

PANČEVO, 8. septembar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić počinje dvodnevnu posetu Kosovu i Metohiji, najpre obilaskom Gazivoda i Zubinog potoka. Prvog dana posetiće i selo Ribarsko Postenje, Lešak i Leposavić. Uveče se sastaje s političkim predstavnicima Srba u Zvečanu.

   

Vučić: Idem na Kosmet, prvo na Gazivode

 

PANČEVO, 7. septembar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odlučio je da sutra ide u posetu Kosovu i Metohiji, a prvo će obići Gazivode. Poručuje da je njegova namera da zagovara mir i da se bori za rešenje problema, a ne da huška na sukobe.