Srbija

 

Vučić: Povećanje penzija od oktobra

PANČEVO, 24. avgust 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zahvalio je danas penzionerima što su smanjenjem penzija podneli žrtvu reformi i omogućili da "mladi imaju budućnost u Srbiji" i najavio povećanje penzija od oktobra, a isplatu 10. novembra.

 

Vučić: Govor na KiM za budućnost, ne za aplauz…

PANČEVO, 23. avgust 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će, prilikom posete Srbima na Kosovu i Metohiji, održati važan govor, kako ističe, jedan od najvažnijih u njegovom životu, a da je njegov motiv šta će biti rezultat u budućnosti, a ne koliko aplauza će u tom trenutku dobiti.

   

Potpisan sporazum o izgradnji kineske fabrike u Zrenjaninu

PANČEVO, 23. avgust 2018. (TV Pančevo) – Potpisan sporazum o izgradnji fabrike guma kineske kompanije "Šandong Linglong" u Zrenjaninu, a ceremoniji je prisustvovao predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Kineska kompanija u fabriku u Zrenjaninu uložiće gotovo milijardu dolara, tačnije 995 miliona dolara.

   

EVO DOKAZA da Đilas uređuje dnevne novine "Blic" i "Danas"!

PANČEVO, 23. avgust 2018. (TV Pančevo) – Tajkun i samozvani lider opozicije Dragan Đilas uređuje niskotiražni tabloid "Danas" i patriotiše cajtung "Blic", a dokazi za tu tvrdnju su naslovne strane sutrašnjih izdanja ova dva lista na kojima je glavna tema ideja o razmatranju uvođenja vojnog roka. Oba lista navode da će to Srbiju koštati neverovatnih 700 miliona evra.

   

Mihajlović: Novac za sufinansiranje planskih dokumenata za 26 lokalnih samouprava

PANČEVO, 22. avgust 2018. (TV Pančevo) – U Vladi Srbije uručeni su ugovore o sufinansiranju planskih dokumenata gradonačelnicima i predsednicima 26 lokalnih samouprava u Srbiji. Vlada Srbije i ove godine izdvojila je sredstva za to u vrednosti od 30 miliona dinara. Potpredsednica Zorana Mihajlović dodala je da kao što uređujemo građevinske dozvole i sistem katastra, tako želimo i elektronske planove, kako bi građani što laganije došli do lokacijskih uslova.

   

Vučić ugostio učesnike kongresa slavista

PANČEVO, 22. avgust 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ugostio je učesnike 16. Međunarodni kongres slavista. Tom prilikom on je rekao da je sada vreme za neko novo prosvetiteljstvo, na koje slavistika može da uputi i da odgovore.