Srbija

 

Vučić sa potpredsednikom Vlade UAE

PANČEVO, 29. avgust 2018. (TV Pančevo) – Srbija i Ujedinjeni Arapski Emirati neguju iskrene prijateljske odnose i žele dalje unapređenje saradnje u svim sferama društvenog života, naročito u oblasti ekonomije, rekao predsednik Vučić na sastanku sa potpredsednikom Vlade Emirata, šeikom Hamdanom bin Zajedom Al Nahjanom.

 

Vučić i Fabrici: Žeželjev most se otvara do kraja nedelje

PANČEVO, 27. avgust 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je danas šefa Delegacije Evropske unije, ambasadora Sema Fabricija.

   

Vučić: Potrebna nam je podrška i za dijalog i za evrointegracije

PANČEVO, 26. avgust 2018. (TV Pančevo) – Predsedik Srbije Aleksandar Vučić rekao je, po završetku foruma u Alpbahu, da je i na tom mestu tražio podršku međunarodne zajednice za to da Srbi i Albanci sami dogovore pitanje Kosova i Metohije, kao i za evropske integracije Srbije.

   

Preminuo novinar Željko Cvijanović

PANČEVO, 25. avgust 2018. (TV Pančevo) – Željko Cvijanović, jedan od najboljih srpskih novinara preminuo je danas u Beogradu posle duge i teške bolesti.

   

Vučić doputovao u Austriju

PANČEVO, 25. avgust 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić doputovao je tokom popodneva u Austriju, gde će učestvovati na Evropskom forumu Alpbah.

   

VUČIĆ: O našoj crkvi neću ni jednu ružnu reč, iako se neki bacaju kamenjem na mene!

PANČEVO, 24. avgust 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aldeksandar Vučić nije danas hteo da komentariše podsećanje medija na izjavu igumana Save Janjića iz 1998. godine da na Kosovu ubijaju nedužne Albance, rekavši da poštuje srpsku crkvu i ima puno poverenje u patrijarha Irineja.