Srbija

 

Vučić obišao KCS pred početak rekonstrukcije

PANČEVO, 17. avgust 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je Klinički centar Srbije kako bi se obavestio dokle su stigli pripremni radovi na izgradnji nove kule i rekonstrukciji postojeće zgrade Kliničkog centra.

 

Predsednik u Dnevniku o Kosovu: Za svakog našeg čoveka na KiM ćemo da se borimo

PANČEVO, 16. avgust 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je u Dnevniku RTS-a, gde je govorio o gorućoj temi - Kosovu i Metohiji. On je na početku govorio o pregovorima koji će se održati u septembru između Beograda i Prištine.

   

Vučić i Skot o dijalogu i idejama za postizanje rešenja

PANČEVO, 16. avgust 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas ambasadora Sjedinjenih Američkih Država Kajla Skota, sa kojim je razmenio mišljenje o stanju dijaloga Beograda i Prištine i idejama za postizanje rešenja za pitanje Kosova i Metohije.

   

Vučić sa šefom Misije OEBS o reformskim procesima u Srbiji

PANČEVO, 15. avgust 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je danas šefa Misije OEBS-a u Srbiji, ambasadora Andreu Oricija i izrazio zadovoljstvo i zahvalnost zbog doprinosa te Misije reformskim procesima u Srbiji, kroz programske aktivnosti usredsređene na vladavinu prava i ljudska prava, reformu policije, demokratizaciju društva, a posebno na oblast medija.

   

Srbi sa KiM u pismu Vučiću: Nemojte odustati od borbe za nas

PANČEVO, 15. avgust 2018. (TV Pančevo) – Svih deset gradonačelnika opština sa srpskom većinom na KiM uputilo je otvoreno pismo predsedniku Aleksandru Vučiću sa molbom da ne odustaje od borbe za pravedno, kompromisno i održivo rešenje za KiM.

   

Vučić posetio Vojnotehnički institut

PANČEVO, 14. avgust 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je Vojnotehnički institut, kako bi se obavestio o stepenu realizacije novih razvojnih projekata Instituta i razgovarao sa 48 novozaposlenih inženjera i oficira sa Vojne akademije.