Srbija

 

Vučić: Od danas moćna krila štite Srbiju

PANČEVO, 21. avgust 2018. (TV Pančevo) – Dva remontovana MIG-a 29, koje je Srbija nabavila od Rusije, uspešno su danas obavila prvi, probni let sa aerodroma u Batajnici, u prisustvu predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

 

Vučić sa ambasadorima Belgije i Repubulike Koreje

PANČEVO, 21. avgust 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić je ambasadoru Kraljevine Belgije Leu D’Aesu, koga je danas primio u oproštajnu posetu, zahvalio na dobroj saradnji, kao i na tome što je svojim zalaganjem doprineo unapređenju odnosa dveju zemalja. Predsednik Vučić primio je i ambasadora Republike Koreje Deđonga Jua u oproštajnu posetu i zahvalio mu što je, svojim posvećenim radom, na najbolji način doprineo unapređenju bilateralnih odnosa dveju zemalja.

   

Vučić čestitao islamski praznik Kurban-bajram

PANČEVO, 21. avgust 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić čestitao je danas islamski praznik Kurban-bajram Reis-ul-ulemi Islamske zajednice Srbije gospodinu Seadu Nasufoviću, predsedniku Mešihata Islamske zajednice u Srbiji gospodinu Mevludu Dudiću i svim vernicima Islamske zajednice Srbije. U čestitki se kaže:

   

Intenziviranje političkog dijaloga Srbije i Gane

PANČEVO, 20. avgust 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa ministarkom spoljnih poslova i regionalnih integracija Republike Gane Širli Ajorkor Bočvej. Ona je prenela pozdrave predsednika Akufo-Adoa, kome je predsednik Vučić uzvratio pozivom da poseti Srbiju.

   

Vučić čestitao Ðokoviću osvajanje Zlatnog mastersa

PANČEVO, 20. avgust 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je najboljem srpskom teniseru Novaku Đokoviću pobedu na masters turniru u Sinsinatiju.

   

VUČIĆ O KiM: Ja znam kolika je cena koja se u Srbiji plaća za ovo što radim, ali nastaviću da se borim!

PANČEVO, 17. avgust 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da je spreman i da zna kolika se cena plaća za hrabrost u Srbiji, za predlaganje onoga što srpske uši ne vole da čuju, ali da je odlučan da uđe u istoriju kao neko ko je bar pokušao da reši pitanje Kosova i Metohije.