Srbija

 

Vučić na Ekonomskom forumu u Tjenđinu; sporazum sa Hbisom

PANČEVO, 19. septembar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je danas u Tjenđinu da je veoma važno što je predsednik Kine Si Đinping prihvatio da ponovo poseti Srbiju jer je to signal investitorima da ulažu u našu zemlju.

 

Vučić: Si ponovo dolazi u Srbiju

PANČEVO, 18. septembar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Pekingu da je kineski predsednik Si Đinping privatio poziv da ponovo poseti Srbiju.

   

Vučić sa studentima Univerziteta u Pekingu

PANČEVO, 18. septembar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je danas grupu studenata sa katedre za srpski jezik na Univeriztetu za međunarodne studije u Pekingu.

   

Vučić: Vredni sporazumi između Srbije i Kine

PANČEVO, 17. septembar 2018. (TV Pančevo) – Srbiji se otvara prilika da uz kineska ulaganja, za dve do tri godine postane zemlja s najvišim privrednim rastom u Evropi, poručio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić posle nekoliko važnih sastanaka koje su on i članovi visoke državne delegacije imali tokom posete Narodnoj Republici Kini.

   

Vučić: Imam još jednu ideju koju ću izneti Siju

PANČEVO, 17. septembar 2018. (TV Pančevo) – Hoću da inovativnim tehnologijama Srbija ostvari komparativne prednosti nad zemljama regiona i Evrope, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić u Pekingu i dodao da će imati "neke čudne molbe" za predsednika Sija.

   

Vučić: Indija iskreni prijatelj koji podržava Srbiju

PANČEVO, 15. septembar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je da će, ne samo prošlost, već i budućnost, da krasi odnose Srbije i Indije, zemlje koja je Beograd uvek podržavala u očuvanju svog teritorijalnog integriteta i nacionalnih interesa.Vučić je, nakon sastanka sa potpredsednikom Indije Vankajom Naiduom, naglasio da je Indija istinski i iskren prijatelj.