Vesti

 

U Azotari veće plate za 6 odsto?

Dva od tri reprezentativna sindikata u HIP Azotari prihvataju predlog rukovodstva da se plate povećaju za 6 odsto. Treći, Samostalni traži više.
 

Počela Kolonija pastela

Danas je počela sa radom petnaesta likovna kolonija pastela, koju organizuje „Kulturno-prosvetna zajednica Pančevo“.
   

Jelke sa busenom

U toku jučerašnjeg dana, zbog simptoma sličnih novom gripu, u pančevačku Opštu bolnicu na lečenje je primljeno novih deset pacijenata.
   

Još 10 obolelih od gripa

U toku jučerašnjeg dana, zbog simptoma sličnih novom gripu, u pančevačku Opštu bolnicu na lečenje je primljeno novih deset pacijenata.
   

Počeo "Etno glas"

Dečijom radionicom danas je u Pančevu počeo IX susret pevačkih grupa „Etno glas“, koji organizuju Dom omladine.
   

Čestitka gradonačelnice

Nakon osvajanja srebrne medalje na Evropskom prvenstvu u malim bazenima, gradonačelnica Pančeva, Vesna Martinović uputila je čestitku Nađi Higl i njenom treneru Sebatstijanu Higlu, naglasivši da je ostvareni rezultat potvrda Nađinih kvaliteta.
   

Nadja ponovo sjajna

Pančevka Nadja Higl osvojila je danas srebrnu medalju na 200 metara prsno na Evropskom prvenstvu u malim bazenima, koje se održava u Istanbulu, dok je Ivan Lenđer stigao treći u tri na 100 metara leptir.
   

Kupovina vozačkih dozvola

Posle prošlonedeljenog privođenja odgovornih iz Auto škole "Putnik", pančevačka policija danas je krivične prijve predala i protiv vlasnika i instruktora Auto škole "Zmaj" i jednog policajca, pod sumnjom da su prodavali vozačke dozvole.
   

Za prosjačenje dve prijave

Pančevačka policija u toku 2008. i 2009. godine podnela je 2 krivične prijave protiv roditelja koji su osumnjičeni da su navodili svoju decu na prosjačenje.