Vesti

 
 

46 obolelih od gripa u bolnici

Na Infektivno odeljenje pančevačke bolnice u utorak, 15. decembra, primljeno je 5 pacijenata sa kliničkom slikom gripa. Na Dečije odeljenje upućena su 2 deteta koja imaju simptome ovog oboljenja,
   

Alge u Kulturnom centru

U foajeu Kulturnog centra, u ponedeljak, 14. decembra, otvorena je izložba "Eko razglednica". Svoje radove, nastale tokom radionice u Studiju 21, izložilo je 40 učenica i učenika iz viših razreda pančevačkih osnovnih škola.
   

Izveštaji pančevačke policije

Pančevačka policija je u petak, 11. decembra istražnom sudiji u Beloj crkvi predala krivičnu prijavu protiv Danijela M. (1982), zbog osnovane sumnje da je počinio krivično delo teške krađe.
   

Aranžmani za praznike

Povodom božićnih i novogodišnjih praznika Turistička organizacija Pančeva organizuje prodajnu izložbu novogodišnjih aranžmana "Radost stvaranja". Izložba će biti postavljena u Galeriji suvenirnici Turističke organizacije Pančeva a trajaće od 21. decembra do 8. januara. Autorke izložbe su Tatjana Jakšić i Olivera Stefanov.
   

Protiv policajca prijava

Policijska uprava iz Pančeva pokrenula je disciplinski postupak protiv Milana Š (1971), policajca iz Vršca. On je trenutno i udaljen sa posla zbog toga što je u petak, 11. decembra, u Vršcu, izazvao sabraćajnu nezgodu dok je pod uticajem alkohola upravljao službenim vozilom. U ovoj saobraćajnoj nesreći nije bilo povređenih a pričinjena je manja materijalna šteta. Protiv Milana Š. biće podneta i prekršajna prijava, saopštava PU Pančevo.
   

Smene u Dečijem dispanzeru

Direktor pančevačkog „Doma zdravlja“ dr Stevan Žilović smenio je načelnicu Dispanzera za školsku decu dr Mirjanu Andjelković–Vlajković i njenu zamenicu dr Radmilu Tmušić.
   

Putevi u Pančevu zavejani

Putari ne uspevaju da očiste saobraćajnice i puteve u Pančevu pošto sneg pada duže od 24 časa. Autobusi ATP-a kasne i do 50 minuta. Pančevo ipak funkcioniše.
   

Kazne za neočišćeni sneg

Gradska inspekcija najavila je da će od srede, 16. decembra pisati prekršajne prijave za sve građane i pravna lica u Pančevu koji ne budu čistili sneg ispred svojih kuća i objekata.