SERVIS - 16. decembar 2009.

Sunce je jutros izašlo u 07:06 h a zaći će u 16.01 h.

ZAŠTITA ŽIVOTNE SREDINE: Prema informacijama iz Centra za obaveštavanje u toku noći između utorka i srede nije bilo poziva gradjana zbog eventualnog zagađenja. Gradski monitoring za merenje aerozagađenja nije zabeležio povećane vrednosti zagađujućih materija.

VOJVODINAPUT – Radnici i vozila „Vojvodineputa“ tokom noći čistili su glavne gradske ulice. Svi glavni putevi su prohodni ali se saobraćaj odvija otežano. Visina snega na kolovozima je do 3 cm.

ATP – Autobusi ATP-a, zbog snega, kasne u dolasku, prosčeno po 15 minuta u gradskom prevozu a do sela i do pola sata. Najteža situacija je na putevima ka Kovačici i Opovu. Autobusi sa stanice polaze na vreme, po redu vožnje.

GREJANJE: Iz JKP "Grejanje" tvrde de su jutros sve kotlarnice i toplane počele da rade u 5 sati. Grejanje će raditi večeras do 20 h.

POLICIJA – Prema izveštaju Policijske uprave Pančevo, date TV Pančevo, noć između utorka i srede bila je mirna. Nije bilo remećenja javnog reda. Nisu zabeležene ni saobraćajne nezgode.

HITNA POMOĆ – Hitna pomoć nije imala mnogo posla. Lekari su obavili 22 ambulantna pregleda a bili su i u 8 kućnih poseta. Pregledano je i 5-oro dece zbog povišene tempereture. Pomoć su u toku prethodne noći uglavnom tražili hronični bolesnici, većinom astmatičari i srčani bolesnici. Dva pacijenta su prebačena za Beograd.

ŽTP – Beovoz ovoga jutra ne kasni i saobraća po novom redu vožnje, tvrde iz Beovoiza. Sinoć su zabeležena kašnjenja i do pola sata. Medjunarodni brzi voz za Rumuniju iz Pančeva polazi u 16.36h, a danas će po redu vožnje saobraćati i šinobusi prema Zrenjaninu koji kreću iz našeg grada u 11.55, 18.10 i 23 sata.

HIGIJENA – Radnici Higijene čistiće u toku dana sneg sa javnih površina u svim pančevačkim naseljima.