Vesti

 

Mediji se bore za krv

Televizija Pančevo, Pančevački Press centar i Kulturni centar Pančeva organizovali su četvrti put akciju dobrovoljnog davanja krvi. Na poziv dva medija iz Pančeva u akciji, koja ima naziv „Radost davanja“, odazvalo se 40 Pančevki i Pančevaca.
 

Tužioci u Pančevu iz Beograda

U Pančevu će oba tužioca, i u osnovnom i u višem tužilaštvu, biti iz Beograda, po odluci Visokog saveta pravosuđa. Savet je danas saopštio i imena sudija koje on bira, kao i predloge za nove sudije, čija imena bora da potvrdi Skupština Srbije.
   

1540 vakcina stiglo u Pančevo

Po domovima zdravlja u Pančevu i u Dečijem dispanzeru danas u podne počela je vakcinacija protiv novog gripa A H1N1. U prvoj turi stiglo je 1540 doza što je nedovoljno za grad Pančevo i okolna sela,

   

Bez grejanja deo centra grada

Zbog havarije koja se dogodila sinoć u prostorijama Katastra u Ulici Žarka Zrenjanina, bez grejanja od jutros je veći deo centra. Grejanje stiže u petak, rano ujutru.

   

Zimski raspust počinje u ponedeljak

Za sve osnovne i srednje škole u Vojvodini zimski raspust počinje u ponedeljak 21. decembra

   

SERVIS - 17. decembar 2009.

   

U Pančevu duplo više obolelih

Prema poslednjim podacima Zavoda za javno zdravlje u Pančevu i okolnim naseljenim mestima tokom prethodne nedelje registrovano je 334 novoobolelih od novog ali i sezonskog gripa. Obolelelo je i 110-oro dece. Po rečima dr Ljiljane Lazić, direktorke Zavoda za javno zdravlje, to je povećanje od 100 odsto u odnosu na prethodni period.
   

Proslava TV Pančevo

Televizija Pančevo proslavila je danas 17 godina rada. Glavna urednica TV Pančevo je uručila dve godišnje nagrade radnicima TV Pančevo. Diplomu za najboljeg radnika TV Pančevo dobio je montažer Laslo Domokoš, a priznanje za pozitivno i najbolje predstavljanje Televizije Pančevo u javnosti pripalo je snimatelju, Radovanu Đeriću.
   

Nestao Miroslav M. na Dunavu

Miroslav M. (1958) je nestao u subotu, 12. decembra kada je čamcem krenuo ka Rafineriji nafte Pančevo, sa usidrenog broda na Dunavu, saopštava Policijska uprava Pančevo. U potrazi za nestalim Miroslavom M, ronilačke ekipe MUP-a Srbije izvršiće pretragu šireg pojasa Dunava