Vesti

 

Vakcinacija u gradskim službama

Danas je počela vakcinacija protiv novog gripa zaposlenih u gradskoj upravi i gradskim javnim preduzećima. Mala količina vakcina dovoljna jer je i odziv mali.
 

Pančevački golub

U Crvenom magacinu otvorena je izložba sitnih životinja: golubova, kunića i živine. Među 2 i po hiljade vrsta su i golubovi opatice, rimski golubovi koji imaju raspon krila i do 1,2 m, dobošasti golubi koji dobuju, lajavci koji se, umesto da guču, smeju.
   

Zmajevci spremni za Novu godinu

U pančevačkim školama već su počele pripreme za Novu godinu.
   

U maju ulični video nadzor

Do maja 2010. godine u Pančevu bi trebalo da budu postavljene kamere za video nadzor. Biće instalirano oko 100 kamera na 24 lokacije na prilazima gradu i na "kritičnim mestima", kako kaže portparol PU Pančevo, Jovica Antonić.
   

Taksi prevoz skuplji za 10 odsto

Prevoz taksijem od danas skuplji je u proseku za 10 procenata. Svih 6 taksi udruženja u Pančevu prihvatili su poskupljenje usluga, pravdajući ga poskupljenjem cena goriva, maziva i održavanja automobila.

   

50 obolelih od novog gripa

Na Infektivno odeljenje pančevačke bolnice u četvrtak, 17. decembra, primljeno je 5 pacijenata sa kliničkom slikom gripa. Na Dečije odeljenje upućeno je 4-oro dece sa simptomima ovog oboljenja,
   

Isključenja struje za 18. decembar

Danas će u odredjenim delovima grada biti isključenja električne energije zbog planiranih radova na elektro energetskoj mreži, potvrdjuju nadležni iz Elektrodistribucije.

   

Servisne informacije za 18. decembar

   

Sa dimnom bombom u halu

Policija je juče na delu uhvatila Nenada S. (1990) i maloletnog O.T. iz Pančevo, u pokušaju da u pančevačku halu "Strelište", na utakmicu između ŽOK Dinamo i ŽOK Crvena zvezda unesu dimnu bombu.