Baner
Baner

92.1 Info

92.1fm STEREO

Beti DJordjević na Letnjoj sceni Doma omladine

Izvor:Radio Pančevo, 19.7.2018.

Na Letnjoj sceni Doma omladine će u petak, 20. jula od 21h koncert održati Beti Djordjević.Ulaz je slobodan.

 

Policija u Pančevu zaplenila marihuanu i duvan

Izvor:Radio Pančevo, 19.7.2018.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu su na periferiji grada, u jednoj kući zaplenili 786 grama marihuane, oko 35 kilograma rezanog duvana, digitalnu vagu i 380 evra.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Pančevu, protiv tridesettrogodišnjeg muškarca biće podneta krivična prijava u redovnom postupku zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga,a protiv njegovog pedesetsedmogodišnjeg oca zbog nedozvoljenenog prometa akciznih proizvoda, saopšteno je iz Policijske uprave,

   

Koncert ruskog saksofoniste Olega Kirejeva u Pančevu

Izvor:Radio Pančevo, 17.7.2018.

Na Letnjoj sceni Doma omladine će 18. jula od 21h biti održan džez koncert ruskog saksofoniste Olega Kirejeva I njegovog kvarteta koji čine džez muzičari iz Srbije Milovan Paunović, Branko Marković i Dušan Ivanišević.Dogadjaj je organizovan u okviru "Pančevačkog kulturnog leta",a ulaz je slobodan.

   

Prijave za gradjevinski materijal za izbeglice

Izvor:Radio Pančevo, 16.7.2018.

Povereništvo za izbeglice Pančeva i Komisija za dodelu gradjevinskog materijala za rešavanje stambenih potreba izbeglica,dodeliće najmanje osam paketa gradjevinskog materijala. Rok za prijavu je do 1. avgusta.

   

Najbolja voda za kupanje na jezerima u Kačarevu i Beloj Crkvi

Izvor;Radio Pančevo, 13.7.2018.

Grad Pančevo i ove godine finansira kontrolu voda za kupanje i rekreaciju na devet mernih mesta, a rezultati prve kampanje pokazuju da je reka Tamiš III klase – umerenog ekološkog statusa i da se može koristiti za kupanje i rekreaciju.

   

Prijavljivanje za 9. Eko regatu Tamiš do 7. avgusta

Izvor:Radio Pančevo, 12.7.2018.

Eko regata Tamiš će biti održana 9. put od 17. do 19. avgusta, na potezu Pančevo – Jabuka – Glogonj – Opovo – Pančevo. Prijavljivanje učesnika regete će trajati od 16. jula do7.avgusta.Organizator regate je Grad Pančevo u saradnji sa Opštinom Opovo.

   

Hapšenja zbog unošenja opasnih materija u Srbiju

Izvor:Radio Pančevo, 12.7.2018.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu, u saradnji sa pripadnicima Bezbednosno-informativne agencije, uhapsili su M. D. (1966), Z. T. (1961) i S. B. (1964), odgovorna lica privrednih društava ''METAL-CINKARA'' d.o.o. iz Inđije, ''BEOTOK'' d.o.o. iz Pančeva i ''MESOPROMET'' d.o.o. Pančevo, kao i S. P. (1970), zaposlenog u privredom društvu ''BEOTOK'', zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo unošenje opasnih materija u Srbiju i nedozvoljeno prerađivanje, odlaganje i skladištenje opasnih materija.