Baner
Baner

Prijavljivanje za 9. Eko regatu Tamiš do 7. avgusta

Izvor:Radio Pančevo, 12.7.2018.

Eko regata Tamiš će biti održana 9. put od 17. do 19. avgusta, na potezu Pančevo – Jabuka – Glogonj – Opovo – Pančevo. Prijavljivanje učesnika regete će trajati od 16. jula do7.avgusta.Organizator regate je Grad Pančevo u saradnji sa Opštinom Opovo.

Regata će krenuti iz Pančeva u petak, 17. avgusta i produžava za Opovo zadržavajući se u Jabuci, Glogonju (na noćenju). Eko regata će proći kraj Sefkerina, a potom stiže u Opovo (gde noći) i u nedelju, 19.avgusta se vraća za Pančevo, sa usputnim zadržavanjem u Jabuci.

Za nove učesnike je poželjno da imaju preporuku starih ili kontaktiraju koordinatora organizacionog tima regate, na broj telefona 013/308-881.

Za sve učesnike kontakt mejl je: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli , a organizatori će zakazati i telefonski intervju sa prijavljenim učesnicima, ukoliko gabariti njihovih plovila to iziskuju. Svi uslovi za plovidbu, na potezu od Pančeva do Opova moraju biti ispunjeni, a to su: limitirani gaz, visina, dužina i širina plovila. Uslovi će zavisiti od prognoziranog vodostaja Tamiša, što je glavni limitirajući faktor za učesnike i njihova plovila tokom održavanja regate.