Baner

Kultura

Biblioteka: Večeras izložba dečijih radova

    Pančevo  /Izvor: Radio Pančevo

U Pančevu će povodom Dečje nedelje večeras u Gradskoj biblioteci biti otvorena izložba radova dece Predškolske  ustanove Dečija radost nastalih tokom leta na Divčibarama na Likovnoj koloniji i u Eko školi, kao i na sportskom kampu na Čardaku.

Izložba će biti otvorena u 19 časova.

 

Folklor: KUD Novo Selo danas putuje u Kinu

     Pančevo  /Izvor: Radio Pančevo

Folklorni ansambl Doma Kulture Banatskog Novog sela danas putuje u Kinu, gde će predstavljati Srbiju na velikom Susretu mladih.

   

"Boemska Skadarlija" u Starčevu

Pančevo  /Izvor: Radio Pančevo

U Kreativnom kulturnom klubu u Starčevu će od 19h gostovati književnik Kosta Dimitrijević iz Beograda.Tom prilikom biće predstavljena njegova knjiga“ Romantično boemska Skadarlija“.

   

Illusion Fusion u Domu omladine

Pančevo  /Izvor: Radio Pančevo

U letnjoj bašti Doma omladine u 21 čas počinje Illusion fusion. Za kraj sezone Letnje bašte pripremljen je događaj na kome će nastupiti pančevački di džejevi i em sijevi nove gradske elektronske scene.

   

Bioskopi: "Priča o igračkama" i "Matorani" večeras u Kulturnom centru

   Pančevo  /Izvor: Radio Pančevo

U Dvorani kulturnog centra prikazuje se treći nastavak poznatog dečijeg animiranog filma „Priča o Igračkama“. Publika ponovo ima priliku da učestvuje u svetu omiljene grupe igračaka, koju predvode Vudi i Baz. Projekcija je u 18 časova.

Još jedan film je na repertoaru Dvorane kulturnog centra do narednog četvrtka. U pitanju je film „Matorani“. Glavne uloge tumače Adam Sendler, Kevin Džejms i Salma Hajek, a projekcije su u 20 i 22 časa.