Baner

Kultura

Dom omladine sutra počinje proslavu rođendana

 

Izvor: Radio Pančevo

Dom omladine Pančevo sutra počinje obeležavanje 36 godina postojanja. Iako se i ova institucija kulture suočava sa ekonomskom krizom, ovogodišnji program obećava nastupe poznatih muzičkih sastava.

 

Biblioteka: Izložba "Školsko dvorište kao podsticajna okolina za učenike" sledeće srede u Biblioteci

  Izvor: Pančevo/Radio Pančevo

Izložba "Školsko dvorište kao podsticajna okolina za učenike" biće otvorena u Gradskoj biblioteci Pančeva u sredu, 2. februara u 19 časova.

   

Potpisan protokol o saradnji Centra za talente u Pančevu i Gimnazije u Temišvaru

   Izvor: Pančevo/Radio Pančevo

Regionalni centar za talente „Mihajlo Pupin“ iz Pančeva i Srpska gimnazija „Dositej Obradović“ iz Temišvara potpisali su protokol o saradnji u cilju daljeg povezivanja učenika ova dva grada i realizacije programskih sadržaja na jedan drugačiji način. Protokol su potpisali direktor temišvarske gimnazije i direktor Centra za talente.  

   

Dom omladine od sutra bogatim programom obeležava 36. rođendan

    Izvor: Pančevo/Radio Pančevo

Dom omladine Pančevo će trodnevnim koncertima i programima obeležiti 36. godina postojanja. U četvrtak, 27. januara u Studiu 21 biće otvorena izložba fotografija “Godine” a u 20 sati u Studentskom domu će u Rok vremeplovu nastupiti Baš čelik, Blus Deliversi, Triger, Kingsi, Vulkan, ZoZo klub bend i Zontag.

U petak će se revijom spotova pančevačkih bendova predstaviti pančevačka rok scena danas, dok će u Studentskom muziku puštati pančevački Di Džejevi.

U subotu će biti prikazani filmovi i stripovi iz produkcije Doma omladine dok će koncert održati Darkvud Dab i Vlada Baetanga Jovanović i MC Iskaz.

   

Kulturni centar: danas donatorska predstava "Vasilisa Prekrasna"

   Izvor: Pančevo/Radio Pančevo

Predstava za decu "Vasilisa prekrasna" igraće se danas u dvorani Kulturnog centra u Pančevu u 12 i 17 časova.

U pitanju je donatorska predstava, a novac prikupljen prodajom ulaznica za namenjen je lečenju sedmogodišnje Vasilise Milekić iz Pančeva, koja je u julu prošle godine u požaru zadobila teške opekotine.