Hronika

 

Ubistvo i samoubistvo kod Kovačice?

PANČEVO, 15. maj 2018. (TV Pančevo) – U ataru sela Idvor u blizini Kovačice, sinoć oko 3 sata, pronađeno je telo Miroslav K. (34) u lovištu između Idvora i Uzdina, sa vidljivim povredama nanetim pucnjem, najverovatnije iz sačme.

 

Krivična prijava zbog prometa oružja i eksplozivnih materija

PANČEVO, 10. maj 2018. (TV Pančevo) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneli su krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv četrdesetsedomogodišnjeg muškarca zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

   

Velika akcija sprske policije u kojoj je učestvovala i PU Pančevo. Hapšeni silovatelji i nasilnici

PANČEVO, 9. maj 2018. (TV Pančevo) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova su, u više odvojenih akcija, u saradnji sa nadležnim tužilaštvima, u prethodnih nekoliko dana uhapsili 41 osobu, u cilju suzbijanja krivičnih dela izvršenih protiv polne slobode i protiv braka i porodice.

   

CARINICI ZAUSTAVILI KOMBI KURIRSKE SLUŽBE, A UNUTRA NAŠLI MALI ARSENAL: U tovaru bile sekire, suzavci, noževi, bokseri, palice, dvogledi...

PANČEVO, 5. maj 2018. (TV Pančevo) – Carinici su u magacinu „Beks ekspresa“ u dva navrata zaplenili ukupno oko 25 kilograma rezanog duvana, ali i drugu neprijavljenu robu poput suzavaca, noževa, boksera i palica, ali i garderobe za koju se sumnja da povređuje pravo intelektualne svojine, saopštila je Uprava carina Srbije.

   

Pucnjava u Pančevu

PANČEVO, 30. april 2018. (TV Pančevo) – Kako regionalna RTV Pančevo saznaje, jutros oko 7.30 došlo je do pucnjave u Ulici Svetozara Miletića. Na muškarca V. J. (1989), koji je vodio dete u vrtić u blizini, maskirani napadač na ulici ispalio je više hitaca iz pištolja. Mladić je operisan u pančevačkoj bolnici, nakon čega je prebačen za Beograd. U stabilnom je stanju.

   

Naočigled prolaznika pucao sebi u glavu

 

PANČEVO, 28. april 2018. (TV Pančevo) – U Pančevu se sinoć desila teška tragedija kada je četrdeseddevetogodišnji Saša V. izvršio samoubistvo nasred ulice. Nesreća se dogodila u Ulici oslobođenja kod broja 17.