Hronika

 

Novi "udar" pančevačke policije i BIA

PANČEVO, 28. februar 2018. (TV Pančevo) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu u saradnji sa Bezbednosno-informativnom agencijom zaplenili su tri kilograma i 800 grama marihuane i uhapsili V.K.(1992), A.A. (1998), S.K. (1997) i jednog maloletnika, svi iz Podujeva, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

 

Dve osobe preminule od gripa

PANČEVO, 23. februar 2018. (TV Pančevo) – Dve osobe juče su preminule na Infektivnom odeljenju Opšte bolnice od komplikacija sezonskog gripa. Preminula je jedna ženska osoba 1971. godište iz Kovačice kod koje je došlo do komplikacije hronične bolesti, ali je virus gripa potvrđen. Kod druge osobe koje ja preminula potvrđen je virus gripa, ali nije bila državljanka Srbije.

   

Napadnut direktor Mladosti Predrag Stojadinov

PANČEVO, 19. februar 2018. (TV Pančevo) –Kako regionalna RTV Pančevo saznaje direktor JKP-a „Mladost“ i funkcioner SNS-a u Pančevu Predrag Stojadinov napadnut je jutros oko 6 časova u blizini kuće.

   

Preminuo Nebojša Glogovac

PANČEVO, 9. februar 2018. (TV Pančevo) – Televizijski i pozorišni glumac Nebojša Glogovac preminuo je u 49. godini života posle kraće bolesti. Poznat je po brojnim ulogama na televiziji i u pozorištu za koje je dobio domaća i međunarodna priznanja.Rođen je 30. avgusta, 1969. u Trebinju u SR Bosni i Hercegovini, u porodici sveštenika Milovana i krojačice Milene Glogovac.

   

Uhapšen tridesetogodišnji muškarac zbog držanja i stavljanja u promet opojnih droga

PANČEVO, 8. februar 2018. (TV Pančevo) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu uhapsili su tridesetogodišnjeg muškarca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

   

U Pančevu uhapšen tridesetšestogodišnji sugrađanin

PANČEVO, 6. februar 2018. (TV Pančevo) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu uhapsili su i zadržali tridesetšestogodišnjeg sugrađanina, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.