Hronika

 

Akcija MUP i BIA: Uhapšen vlasnik "Beotoka"

PANČEVO, 11. jul 2018. (TV Pančevo) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu, u saradnji sa pripadnicima Bezbednosno-informativne agencije, uhapsili su M. D. (1966), Z. T. (1961) i S. B. (1964), odgovorna lica privrednih društava ''METAL-CINKARA'' d.o.o. iz Inđije, ''BEOTOK'' d.o.o. iz Pančeva i ''MESOPROMET'' d.o.o. Pančevo, kao i S. P. (1970), zaposlenog u privredom društvu ''BEOTOK'', zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo unošenje opasnih materija u Srbiju i nedozvoljeno prerađivanje, odlaganje i skladištenje opasnih materija.

 

Protiv direktora Doma "Srce u Jabuci" Milana Kisina podnete tri krivične i tri prekršajne prijave

PANČEVO, 9. jul 2018. (TV Pančevo) – Posle kontrole budžetske inspekcije protiv direktora Doma „Srce u Jabuci“ Milana Kisina podnete su dve krivične i tri prekršajne prijave. Zbog sumnje da je zloupotrebio službeni položaj krivičnu prijavu podneo je i Nadzorni odbor ove ustanove.

   

Kisin iznad Zakona o javnim nabavkama

PANČEVO, 9. jul 2018. (TV Pančevo) – Nadzorni odbor LOMR "Srce u jabuci", na osnovu zapisnika Gradske službe za budžetsku inspekciju, ukazuje Osnovnom javnom tužilaštvu u Pančevu, da direktor Doma Milan Kisin, zloupotrebljava funkciju i nedvosmisleno krši zakon.

   

Ima li kraja zloupotrebama Kisina?

  Dom za lica ometena u mentalnom razvoju "Srce u Jabuci" ima veliku ekonomiju, opremljenu od značajnih donacija. Poseduje ukupno 82ha plodne zemlje (42ha u svom vlasništvu i 40ha koje je dobio na korišćenje od Ministarstva poljoprivrede). Pri tom, korisnici imaju prilično jednoličnu i nekvalitetnu ishranu, a od voća za užinu dobijaju godinama samo po jabuku!

   

Uhapšen Predrag Belić. Pretio smrću preko mobilnog telefona?

PANČEVO, 7. jul 2018. (TV Pančevo) – Pančevačka policija uhapsila je Predraga Belića.

Prema saznanjima RTV Pančevo Belić je uhapšen kasno sinoć. Po nalogu Osnovnog tužilaštva u Pančevu njemu je određeno zadržavanje od 48 sati u kom roku će biti privden tužilaštvu na saslušanje.


   

Saobraćajka u Pančevu. Poginuo vozač motora!

PANČEVO, 2. jul 2018. (TV Pančevo) – Oko 18:45 došlo je do saobraćajne nesreće u kom je stradao motociklista Marko B. rođen 1996. godine iz Crepaje.