Hronika

 

Ubod nožem u centru grada

PANČEVO, 31. mart 2018. (TV Pančevo) – Danas oko 10 sati, kako saznaje Regionalna RTV Pančevo, pančevačka Služba hitne pomoći intervenisala u Zmaj Jovinoj ulici jer je jedna osoba ubodena nožem i prevezedna je do pančevačke Bolnice. Na lice mesta izlazila je i policija.

 

Šef izbornog štaba Vuka Jeremića u Smederevskoj Palanci pretukao člana SNS

PANČEVO, 24. mart 2018. (TV Pančevo) – Grupa batinaša Vuka Jeremića, predvođena Igorom Milenkovićem Mačkom, pretukla je u petak uveče člana SNS Dragana Mihailovića, saopštila je danas ta stranka.

   

Akcija "Aurora": Uhapšeno 270 osoba

PANČEVO, 23. mart 2018. (TV Pančevo) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa nadležnim tužilaštvima, u prethodna dva dana u akciji „Aurora“ koja je sprovedena na teritoriji više policijskih uprava u Srbiji u cilju suzbijanja opšteg kriminala uhapsili su 270 osoba, zaplenili oko 30 kilograma narokotika i veću količinu oružja.

   

JEZIVA NESREĆA kod Pančeva: Auto udario ženu, pa je odbacio na kola u suprotnom smeru

PANČEVO, 11. mart 2018. (TV Pančevo) – Žena-pešak poginula je noćas u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na putu Opovo-Pančevo, kada je na nju u punoj brzini naleteo auto marke fijat punto.

   

Povređen inspektor pri kontroli nelegalnih prevoznika

PANČEVO, 6. mart 2018. (TV Pančevo) – U utorak, 5. marta 2018. godine, u popodnevnim časovima, tokom obavljanja inspekcijskog nadzora nelegalnog prevoza putnika i nepropisnog zaustavljanja i parkiranja vozila na teritoriji grada Pančeva, po planiranom i utvrđenom rasporedu, obilazeći jednu od ustaljenih pozicija na kojoj se vrši ukrcavanje i iskrcavanje putnika i obavljanje nelegalnog javnog prevoza, u Ulici Moše Pijade, povređeno je službeno lice, zaposleni u Sekretarijatu za inspekcijske poslove Gradske uprave grada Pančeva – saobraćajni inspekor Zlatan M. Ranković, kada je vozač vozila nad kojim je vršena kontrola, udario automobilom inspektora Rankovića koji je tom prilikom zadobio povrede leve noge i ruke.

   

Policajci i vlasnik jednog čamca sprečili samoubistvo na Tamišu

PANČEVO, 4. mart 2018. (TV Pančevo) – Kako regionalna RTV Pančevo saznaje, jutros oko 9 časova, ženska osoba, rođena 1979. godine pokušala je samoubistvo, tako što je ušla u Tamiš, pokušavši da se utopi, odnosno udavi.