Hronika

 

M. N. uhapšen zbog droge

PANČEVO, 15. septembar 2018. (TV Pančevo) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevo uhapsili su i zadržali M. N. (1995), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo Neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

 

Hapšenja zbog krađe, droge i oružja

PANČEVO, 14. septembar 2018. (TV Pančevo) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevo su uhapsili A. G. i Đ. D. zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teška krađa na štetu oštećenog.

   

Sin iskasapio oca usred porodične kuće u Beloj Crkvi

PANČEVO, 11. septembar 2018. (TV Pančevo) – Jutros je u Beloj Crkvi uhapšen muškarac J. Đ. (34), zbog sumnje da je ubio oca.

   

Hapšenje u Vršcu zbog droge

PANČEVO, 23. avgust 2018. (TV Pančevo) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vršcu podneće krivičnu prijavu nadležnom tužilaštvu protiv tridesetdevetogodišnjeg muškarca iz Vršca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

   

SEKSUALNO ZLOSTAVLJANJE U OKOLINI PANČEVA: Maloletnik silovao dečaka

PANČEVO, 14. avgust 2018. (TV Pančevo) – Trinaestogodišnji dečak iz okolne Pančeva prijavio je policiji da ga je na lokalnom putu silovao mladić star 17 godina , saznaju beogradski mediji.

   

TUGA U KOVINU: Mladić iz Pančeva ušao u vodu i nestao! RONIOCI NAŠLI TELO U JEZERU

PANČEVO, 13. avgust 2018. (TV Pančevo) – Na kovinskoj Šljunkari juče po podne nestao je mladić iz Pančeva koji se tu kupao.