Hronika

 

Pripadnici MUP-a otkrili laboratoriju za uzgoj marihuane u Pančevu

PANČEVO, 8. avgust 2018. (TV Pančevo) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu otkrili su na području grada laboratoriju za uzgoj marihuane u veštačkim uslovima i uhapsili I. B. (1979) iz Pančeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

 

Pančevka poginula kod Požege

PANČEVO, 27. jul 2018. (TV Pančevo) – Motociklistkinja M.L (24) iz Pančeva stradala je danas na zaobilaznici oko Požege kada se motor na kome se nalazila sa saputnikom zakucao u zaštitnu ogradu pored puta.

   

PU Pančevo: Uhapšeni razbojnici

PANČEVO, 25. jul 2018. (TV Pančevo) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu rasvetlili su 11 razbojništava počinjenih u prethodnom periodu i uhapsili T.NJ. (1973) i A.N. (1988) iz Pančeva, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili ta krivična dela.

   

Nova droga 800 puta jača od marihuane

PANČEVO, 19. jul 2018. (TV Pančevo) – Narkomanija je bolest zavisnosti i svaka vrsta droge, kad god da se pojavi na tržištu izazivaju zavisnost. Dr Ljilja Lazić, direktorka ZZJZ je gostujući na RTV Pančevo pričala o novim drogama koje su se pojavile u poslednjih nekoliko nedelja na tržištu, kao i o njihovoj štetnosti za organizam.

   

Saobraćajke u Dolovu, Starčevu i na Strelištu

PANČEVO, 18. jul 2018. (TV Pančevo) – Početak nedelje u Pančevu i naseljenim mestima počeo po velikom broju saobraćajnih nezgoda.U kratkom vremenskom periodu tri osobe teško povređene u Starčevu, Dolovu i u naselju Strelište.

   

Još jedna osoba uhapšena zbog pucnjave koja se dogodila u aprilu ispred vrtića „Kefalica“. Dao pištolj osumnjičenom za pokušaj ubistva Vladimira J?

PANČEVO, 18. jul 2018. (TV Pančevo) – Klupko oko slučaja Vladimira J. koji je ranjen ispred vrtića „Kefalica“ u aprilu se polako odmotava. Prema saznanjima naše redakcije juče u Pančevu je policija uhapsila još jednu osobu koja se dovodi u vezu sa ovim slučajem.