Baner

Servisne informacije

5. januar: Prohodni putevi, sneg do 5 cm

Izvor: Radio Pančevo, 5.1.2016.

Svi putni pravci na teritoriji Pančeva su prohodni. Na kolovozima ima utabanog snega do pet centimetara, a u centralnim ulicama u Pančevu, zahvaljujući posutoj soli, kolovozi su čisti.

Dežurni u „Eko maberu” rekao je da su sinoć čistili ulice prvog prioriteta i deo ulica drugog prioriteta. Održavali su i putne pravce ka Starčevu, Omoljici, Banatskom Brestovcu, kao i puteve ka Dolovu, Mramorku, Kačarevu i Banatskom Novom Selu, te su i ti putni pravci prohodni.

 

ATP: Kašnjenje do 10 minuta na svim linijama

Izvor: Radio Pančevo, 5.1.2016.

Autobusi ATP-a u gradskom i prigradskom saobraćaju od jutros kasne na svim linijama do 10 minuta. Nije bilo izostanaka polazaka, rekao je dežurni u tom preduzeću. 

   

ATP: Kašnjenja na pojedinim linijama

Izvor: Radio Pančevo, 4.1.2016.

13.30

Kako nam je saopštio dežurni dipečer ATP-a, kašnjenja su na gotovo svim linijama oko 10 minuta, a tokom pre podneva izostala su dva polaska na liniji Kotež–Starčevo. Na ostalim linijama u gradskom i međugradskom saobraćaju nije bilo izostanaka.   

6.00

Autobusi ATP-a u prigradskim saobraćaju kasne oko pet minuta, a u gradskom nema kašnjenja.

ATP nije od jutros zabeležio izostanke u polascima ni na jednoj liniji.

   

Jedna tuča u novogodišnjoj noći

Izvor: Radio Pančevo, 1.1.2016.

Novogodišnja noć u Pančevu je protekla relativno mirno, saznajemo u pančevačkoj policiji. U Kačarevu je noćas jedno lice teže, a jedno lakše povređeno u tuči na ulici. Kako nezvanično saznajemo, do tuče je došlo kada grupa mladića nije želela da se pomeri s puta kako bi automobil prošao. Tada je vozač s bejzbol palicom izašao iz auta i u tuči je jedno lice lakše, a jedno teže povređeno. 

Inače, na teritoriji Pančeva nije bilo saobraćajnih nezgoda, niti povreda od upotreba pirotehničkih sredstava, a u pančevačkim kafićima i kafanama nije bilo incidenata.

   

Radno vreme zdravstvenih ustanova u prvim danima 2016.

Izvor: Radio Pančevo, 31.12.2015.

Ambulante u selima 1. i 2. januara radiće od 7 do 12 sati. U Pančevu će biti dežurna Ambulanta „Gornji grad” od 7 do 19 sati. Dečji dispanzer u Pančevu dežuraće od 7 do 19 sati, kao i laboratorija u Milana Obrenovića. Stomatološka ambulanta radiće od 8 do 18 sati. Patronažna služba dežuraće od 7 do 13.30, a Služba kućnog lečenja od 7 do 12 sati.

Tokom praznika dežuraće apoteka u Karađorđevoj 2c.