Baner

Servisne informacije

Isključenja vode za 6. oktobar 2015.

Izvor: Radio Pančevo, 6.10.2015.

Zbog radova na vodovodnoj mreži, bez vode će danas, od 9 sati, biti potrošači u Ulici Moše Pijade, od Svetog Save do Vojvođanskog bulevara; celo naselje Miloradović; Ulica Mihaila Petrovića Alasa, od Veljka Vlahovića do Stevana Sremca; i Ulica Ivana Cankara. Vode neće biti do završetka radova, saopšteno je iz JKP-a „Vodovod i kanalizacija”.

Bez vode od 10.45 su i potrošači u Banijskoj ulici, u delu od Stevana Šupljikca do Kozaračke, radnici su na terenu.

***

Voda u naselju Miloradović stigla je oko 10.15.
 

 

Još tri dana za prijavu izbeglica za pakete hrane

Izvor: Radio Pančevo, 4.10.2015.

Povereništvo za izbeglice Grada Pančeva podseća da izbegla i interno raseljena socijalno ugrožena lica s aktivnim statusom do 7. oktobra mogu da se prijave za dodelu paketa hrane. Prijave se dobijaju u kancelariji Povereništva, u Gradskoj upravi, svakog radnog dana, od 8 do 15 sati.

   

Raspored odnošenja smeća za 5. oktobar

Izvor: Radio Pančevo, 4.10.2015.

Javno-komunalno preduzeće „Higijena” sutra nastavlja akciju „Oktobar – mesec čistoće”, te će radnici od 7 do 15 sati sakupljati kabasti otpad, izuzev građevinskog šuta, iz sledećih ulica: Svetog Save, Ružine, Kočine, Sinđelićeve, Braće Jugovića, Juga Bogdana, Miloša Obilića, Majke Jugovića, Milana Toplice, Ivana Kosančića, Moše Pijade, Niške, Kraljevačke, Ivana Milutinovića, Stevice Jovanovića, kao i iz Mašinske škole.

   

Potrošači u Pančevu i u četiri sela bez vode do 14 sati

Izvor: Radio Pančevo, 4.10.2015.

Zbog radova na trafo-stanici, bez vode danas, od 8 do 14 sati, biće svi potrošači koji su priključeni na pančevačku vodovodnu mrežu – potrošači u Pančevu, Starčevu, Omoljici, Banatskom Brestovcu i Ivanovu.

   

Sutra priključeni na vodovod bez vode

Izvor: Radio Pančevo, 3.10.2015.

Zbog radova na trafo-stanici, bez vode će sutra, 4. oktobra, od 8 do 14 sati, biti svi potrošači koji su priključeni na pančevačku vodovodnu mrežu – potrošači u Pančevu, Starčevu, Omoljici, Banatskom Brestovcu i Ivanovu.