Baner

Servisne informacije

„Vodovod”: Opomene za dug više od 10.000 dinara

Izvor: Radio Pančevo, 26.11.2015.

Javno komunalno preduzeće „Vodovod i kanalizacija” poslalo je oko 5.000 opomena domaćinstvima koja nisu platila račune za vodu u proteklih godinu dana. Prema rečima direktora Saše Radulovića, za sada opomene šalju korisnicima koji duguju više od 10.000 dinara. Pošiljke su poslate preporučeno, a rok za plaćanje je sedam dana od dana prijema.  Radulović je objasnio da građani koji duguju veće iznose mogu dug da otplate i na rate, ali je naglasio da rata ne može biti manja od 3.000 dinara.

Za oko 450 domaćinstava koja su dobila opomenu a nisu izmirilia dug, preduzeće „Vodovod i kanalizacija” predmet je predalo izvršiteljima.

 

Regresiran prevoz za studente za jul–septembar 2015.

Izvor: Radio Pančevo, 25.11.2015.

Nadležni iz Gradske uprave obaveštavaju studente koji se finansiraju iz budžeta i koji su ostvarili pravo na regresirani prevoz u međugradskom i međumesnom saobraćaju za period jul–septembar ove godine, da od sutra, 26. novembra, mogu podići novac na svim šalterima Banke „Poštanska štedionica” i poštama Srbije. Neophodno je da sa sobom imaju ličnu kartu.

 

   

NSZ: Naknade za april 2015.

Izvor: Radio Pančevo, 25.11.2015.

Nacionalna služba za zapošljavanje obaveštava korisnike da će danas biti isplaćena privremena novčana naknada nezaposlenim licima koja žive na i izvan teritorije Kosova i Metohije za april ove godine, preko „Poštanske štedionice”.

 

   

NSZ: Isplate naknade nezaposlenima danas i sutra

Izvor: Radio Pančevo, 24.11.2015.

Nacionalna služba za zapošljavanje obaveštava nezaposlene da na šalterima „Poštanske štedionice” danas počinje isplata novčane naknade za oktobar 2015. godine. Isplata privremene novčane naknade nezaposlenim licima koja žive na i izvan teritorije Kosova i Metohije počinje sutra, 25. novembra.

 

   

Isključenja struje za 24. novembar 2015.

Izvor: Radio Pančevo, 24.11.2015.

Zbog radova na elektromreži, bez struje će od 8 do 16 sati biti potrošači u sledećim ulicama u Kačarevu: Vojvođanskoj od Srbijanske do Hercegovačke, Hercegovačkoj, Bosanskoj od Vojvođanske do Maršala Tita, Narodnog fronta od Vojvođanske do Fiskulturne, Srbijanskoj od broja 39 do kraja, škola, sportska hala, zgrada Mesne zajednice, Dom zdravlja, samousluga, kao i u ulicama Maršala Tita od Bosanske do Srbijanske, R. Pavlovića, Makedonskoj od broja 47 do Omladinske, Fiskulturnoj od Bosanske do Omladinske, hidrofor, 4. oktobra od R. Pavlovića do Fiskulturne, Maršala Tita od 4. oktobra do Srbijanske, Srbijanskoj od Maršala Tita do Vojvođanske, Narodnog fronta od JNA do Vojvođanske.

Od 8 do 9 i od 15 do 16 sati, u Kačarevu, bez struje će biti potrošači u Ulici narodnog fronta od broja 1 do broja 11, Ulici JNA od 4. oktobra do Bosanske ulice, Grobljanskoj i Prvomajskoj od Bosanske do Ulice narodnog fronta.

Zbog radova na elektromreži, bez struje će od 9 do 10 sati, u Ivanovu, biti potrošači u ulicama: 7. jula od 29. novembra do Vojvođanske, Ive Lole Ribara od Dože Đerđa do Ribarske ulice, Vojvođanskoj od Proleterske do 7. jula i Ulici 29. novembra od Borisa Kidriča do 7. jula.

Takođe, u Ivanovu, zbog radova na elektromreži, bez struje će biti potrošači u ulicama Grobljanskoj od Dože Đerđa do Vojvođanske, Matije Gupca, Vojvođanskoj od Grobljanske do Borisa Kidriča, 29. novembra od Matije Gupca do Borisa Kidriča i Dože Đerđa od Grobljanske do Matije Gupca.

U Starčevu, od 10 do 12.30, bez struje će biti ulice Maršala Tita od Vuka Karadžića do Vojvođanske i Vuka Karadžića od Lenjinove do Maršala Tita.