Baner

Servisne informacije

Servisne informacije za 24. mart

PANČEVO, 24. mart 2010. (Radio Pančevo) – U Pančevu je svanulo prijatno prolećno jutro sa temperaturom od 9 stepeni koliko je izmereno u 6 sati. Tokom pre podneva biće oblačno uz moguću slabu kišu, a popodne razvedravanje. Autobusi ATP-a ovog jutra saobraćaju po redu vožnje za radni dan i ne izostaju i ne kasne, dok će prvi Beovoz za Beograd krenuti u 6.45 sa pančevačkih železničkih stanica.

 

Servisne informacije za 23. mart

PANČEVO, 23. mart 2010. (Radio Pančevo) – U Pančevu je svanulo prijatno prolećno jutro sa temperaturom od 11 stepeni koliko je izmereno u 6 sati. Rominja kišica, ali nije hladno. Autobusi ATP-a ovog jutra saobraćaju po redu vožnje za radni dan i ne izostaju i ne kasne, dok će prvi Beovoz za Beograd krenuti u 6.45 sa pančevačkih železničkih stanica.

   

Sirene za uzbunjivanje uključiće se 24. marta u podne

PANČEVO, 22. mart 2010. (Radio Pančevo) – Povodom obeležavanja godišnjice sećanja na stradale u NATO bombardovanju, u sredu, 24. marta u podne biće aktivirane sirene za javno uzbunjivanje stanovništva i to znakom za prestanak opasnosti (neprekidni ton sirene u trajanju od 60 sekundi), saopštilo je odeljenje za vanredne situacije u Pančevu.

   

SERVISNE INFORMACIJE za 22. mart

PANČEVO, 22. mart 2010. (Radio Pančevo) – Autobusi ATP-a od prvih jutarnjih polazaka saobraćaju bez izostanaka i kašnjenja, po redu vožnje za radni dan. Prvi Beovoz za Beograd krenuće sa pančevačkih železničkih stanica u 6.45h.

   

Isključenja vode za 19. mart

PANČEVO, 19. mart 2010. (Radio Pančevo) - Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži bez vode će ostati potrošači u ulici Paje Marganovića od Sterijine do pruge. Vode neće biti od 9 do 12 časova, saopštio je Vodovod.