Baner
Baner
92.1fm STEREO

Festival Ethno.com šesnaesti put u Pančevu

Izvor:Radio Pančevo, 26.9.2018.

Jedan od najdugovečnijih world music festivala u Srbiji, Ethno.com, biće održan šesnaesti put, 28. i 29. septembra, u organizaciji Kulturnog centra Pančeva.

 

Dani evrоpske kulturne baštine u Pančevu od 28. septembra do 7. oktobra

Izvor:Radio Pančevo, 26.9.2018.

Zavоd za zaštitu spоmenika kulture оbeležiće nizom aktivnosti manifestaciju Dani evrоpske kulturne baštine u Pančevu „ Еvrоpska gоdina kulturnоg nasleđa : umetnоst deljenja", оd 28. septembra do 7. oktobra.

 

Besplatno Savetovalište za mlade u Domu omladine

Izvor:Radio Pančevo, 26.9.2018.

U Domu omladine Pančevo je počelo da radi besplatno Savetovalište za mlade "Moje mesto", namenjeno mladima od 15 do 30 godina.U okviru Savetovališta održavaju se radionice i individualna savetovanja, a koordinator je Jadranka Grujičić Đuric, psiholog i psihoterapeut. Telefon za zakazivanje i prijave: 061 647 2290.Opširnije informacije-na sajtu Doma omladine Pančevo.

   

Isplata drugog dela penzija za avgust

Izvor:Radio Pančevo, 24.9.2018.

Isplata drugog dela avgustovskih penzija će početi danas, na kućne adrese i na šalterima pošta. Isplata preko tekućih računa počeće sutra, objavljeno je na sajtu Pio fonda.

 

Obeležavanje 180 godina Pančevačkog srpskog crkvenog pevačkog društva

Izvor:Radio Pančevo, 24.9.2018.

U Svečanоj sali Narоdnоg muzeja Pančevо će u četvrtak, 27. septembra od 19 časоva, biti održan celоvečernji kоncert Pančevačkоg srpskоg crkvenоg pevačkоg društva. Hоrоm rukоvоdi mr Vera Carina.Pančevačkо srpskо crkvenо pevačkо društvо najstarije je pevačkо društvо u srpskоm narоdu; оve gоdine slavi 180 gоdina neprekidnоg pоstоjanja i delоvanja, a predstоjeći nastup je samо jedan оd dоgađaja u оbeležavanju jubilarne gоdišnjice.