Baner

Ekonomija

Stop za PDV na računare i hotele?

  Pančevo  /Izvor: Blic

Najavljeno povećanje PDV-a na cenu računara i hotelskih usluga od 18 odsto biće najverovatnije odloženo za dve godine ili će ostati na osam odsto do daljeg, prenosi Blic.

 

Dinar ojačao prema evru za 0,13 odsto

   Pančevo  /Izvor: Beta

Dinar je danas ojačao prema evru za 0,13 odsto, tako da zvanični srednji kurs iznosi 106,30 dinara za jedan evro, objavila je Narodna banka Srbije.

   

Dinar danas ojačao prema evru za 0,1 odsto

   Pančevo  /Izvor: Beta

Dinar je danas jači prema evru za 0,1 odsto, tako da zvanični srednji kurs iznosi 106,4365 dinara za jedan evro, objavila je Narodna banka Srbije.

   

Dinar ponovo slabi 1evro=106,54 din.

  Pančevo  /Izvor: Beta

Dinar je danas oslabio prema evru za 0,9 odsto, tako da zvanični srednji kurs iznosi 106, 5390 dinara za evro, objavila je Narodna banka Srbije.

   

Propao treći pokušaj prodaje "Tamiš" hladnjače

    Izvor: Radio Pančevo

„Tamiš hladnjača Pančevo“ nije prodata ni u trećem pokušaju, pa bi preduzeće moglo da završi u likvidaciji i stečaju, uprkos tome što postoji zainteresovan kupac iz Nemačke. Direktor i sindikat hladnjače optužuju Agenciju za privatizaciju i konkurenciju da stoje iza pokušaja gašenja firme. Zbog toga je gradsko sindikalno veće Pančeva u Agenciji izdejstvovalo novu aukciju kako bi „Tamiš hladnjača“ bila spašena.